Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÖZEL GAZİ KOLEJİ  ENGELLİLER HAFTASINI DOLU DOLU ETKİNLİKLE KUTLADI.

ÖZEL GAZİ KOLEJİ ENGELLİLER HAFTASINI DOLU DOLU ETKİNLİKLE KUTLADI.

Tarih 09 Aralık 2018, 02:41 Editör PINAR YILMAZ

ÖZEL GAZİ KOLEJİ ENGELLİLER HAFTASINI DOLU DOLU ETKİNLİKLE KUTLADI.

ÖZEL GAZİ KOLEJİ ENGELLİLER HAFTASINI DOLU DOLU ETKİNLİKLE KUTLADI. Engelliler haftasında büyük bir gelişme ile okullarda ve özel kuruluşlarda programlar düzenlendi.Görmem İçin Sen Varsın ekibini Davet Eden okul müdürümüz Mehmet Al ve Esra Şenses hocamız engelliler haftasında üç programla okul olarak rekor kırdı.birde görme engelliler için kitap hazırladıklarını belirtti. ğitimci Yazar Bekir Akdeniz Özel Gazi kolejınde 300 e yakın öğrenci ile sohbet etti.Güzel sorularına cevaplar verdi.Bu Haftada birkaç program yapıldı sizleri tebrik ederim.dedi.bir engellinin sokakta trafikte karşılaştığı sorunları anlattı.kitap çalışmasını çok anlamlı buldu. Mehmet Al ise değerli eğitimci yazar Bekir bey bu haftanın çok önemli olduğunu bildiği için davetimize icabet etti. engelliler haftasını dolu dolu kutladık.okulda düzenlediğimiz bir programla animasyon gösterimler ve öğrencilerimizin şiirleri çok güzeldi.engelsiz kafeye giderek engelliler dernek üyelerini orada ziyaret ettik çok güzel karşıladılar.şimdide eğitimci yazar Bekir Akdeniz ve Basın danışmanı gazeteci kardeşimiz Ahmet Yaman katılımları ile Bekir Akdeniz in eğlenceli ve eğitim içeren sunumu çok güzel olacak karılan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Bu haber 883 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi