Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE VALİSİ YUNUS SEZER, BAHŞILI DA

KIRIKKALE VALİSİ YUNUS SEZER, BAHŞILI DA

Tarih 12 Aralık 2018, 11:42 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE VALİSİ YUNUS SEZER, İLÇELER ZİYARETİNİ BAHŞİLİ İLÇESİNDE SÜRDÜRDÜ

KIRIKKALE VALİSİ YUNUS SEZER, İLÇELER ZİYARETİNİ BAHŞİLİ İLÇESİNDE SÜRDÜRDÜ Vali Sezer İlçeler ziyaretleri kapsamında Bahşili ziyareti ile devam etti.Ziyarette ilçe protokolü Vali Sezer’i, Kaymakam lık Hükümet Konağı önünde çiçek takdimi ile karşılandı. Karşılamanın ardından birlikte Kaymakamlık Makamına geçen Vali Sezer’e, Kaymakam Zikri Şahin tarafından brifing sunuldu. Vali Sezer bir taraftan brifingi izlerken bir taraftan da elindeki dosyayı okuyarak bazı tespitler yaptı.Gençlik spor il müdürlüğünün kapalı spor kompleksinin neden devam etmediğini sordu,gerekli açıklamayı yerine bakan müdür cevaplayamayınca Gençlik spor il müdüründen telefonla bilgi aldı. Halk eğitim müdürlüğünün kurslarını sordu,Tarım müdürlüğünün yıllık rezerve yüzdesini ekili arazi miktarını sordu. Kültür binasını sordu,ormanlık alanındaki yapılan mesire alanı yapımının ne durumda olduğunu sordu. Milli eğitime fen liselerine ve üniversiteye ne kadar öğrenci yerleştirildiğini sordu. Celal Bayar da düşünülen mülkiyeti devlete ait olan millet bahçesini görelim dedi. Brifing çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Vali Sezer, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi. Daha sonra, Kaymakam lık binasında bulunan Jandarma bölük komutanlığını ziyaret etti. Daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ı makamında ziyaret eden Vali Sezer’e, Başkan Uyar tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler sunuldu. Bahşılı İlçesinin Celal Bayar Parkının çok güzel olduğunu şimdiye kadar daha güzel şeyler yapılabileceğini belirtti. Vali Sezer’in ziyaretleri, Esnaflara ziyaretinde sohbet çay ocağında çay içti vatandaşlarla sohbet etti.Burada MHP başkan adayına rast geldi onunla sohbet etti,Daha sonra Millet parkı olarak düşünülen Kızılırmak vadisi Celal bayar parkı bünyesindeki boş adayı inceledi.Daha sonra Yeşilvadi Aile parkını ziyaret ederek ilçe ziyaretini noktaladı. Vali Yunus Sezer in ziyaretine Kaymakam Zikri Şahin,Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti ilçe başkanı,Jandarma komutanı, emniyet müdürü, kamu kurum görevlileri ve muhtarlar katıldı. Vedalaşırken Celal Bayar daki boş adanın ve ormanlık alana yapılan mesire yerini tekrar ziyaret edeceğini bildirdi.

Bu haber 831 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi