Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI MERKEZ DE YİNE KAZA

BAHŞILI MERKEZ DE YİNE KAZA

Tarih 01 Şubat 2019, 19:02 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI MERKEZ DE YİNE KAZA

BAHŞILI MERKEZ DE YİNE KAZA Bahşılı merkezde şıklarda meydana gelen kazada ilçe mizin eşraflarından özbek ailesinin sevilen ferdi Kırıkkalew de okul müdürlüğü yapan Mustafa Özbek kardeşi m.Özbek ile geçirdiği kazadan yara almadan kurtulmuştur. Haberci71 Koordinatörü nün gözleri önünde meydana gelen kazada ışıklardan mikser kamyonu sağa döndüğü esnada sağındaki taksiyi görmemiş ve ikiside aynı yöne döndüğü esnada Mikser kamyonu diğer taksiyi sıkıştırmış ve aracın sağ tarafına komple ezerek sese durmuştur .Taksiye zarar hasar vermiştir.Karşılıklı hasarlar neticesinde tutulan tutanaklarla anlaşma sağlanmış ve Behşılı emniyetinin kontrollü sağladığı trafik akışı tekrar normal haline dönmüştür. İlçe İçerisine giden ağır tonajlı araçların daha dikkatli ve kontrollü olmasını temenni ediyoruz.

Bu haber 1003 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi