Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
14 YAŞ SALON HOKEYİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GENÇLİK SPOR TAKIMI OLDU

14 YAŞ SALON HOKEYİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GENÇLİK SPOR TAKIMI OLDU

Tarih 02 Şubat 2019, 17:46 Editör PINAR YILMAZ

14 YAŞ SALON HOKEYİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GENÇLİK SPOR TAKIMI OLDU

14 YAŞ SALON HOKEYİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GENÇLİK SPOR TAKIMI OLDU 25 Ocak – 30 Ocak 2019 tarihleri arasında Amasya ilinde düzenlen 14 Yaş Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası müsabakalarına Adana, İstanbul, Konya, Tokat, Mardin, Diyarbakır, Amasya, Muğla, Kocaeli ve Kırıkkale illeri olmak üzere 10 takım ve 120 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada takımımız namağlup Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan ile yemekte buluşan şampiyonlarımız, daha sonra İl Müdürü Karahan’ın makamında ziyaret ettiler. Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan yaptığı açıklamada; sporcularımız 14 Yaş Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonu olarak bir kez daha bizleri gururlandırdılar. Sporcularımız diğer sporculara iyi bir rol model olduğunu ve gelecek vaadettiklerini belirten Karahan, çalışarak neler başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz. Salonlarımız ve Gençlik Merkezlerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci yüz günlük eylem planı kapsamında artık 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindedir. Tüm halkımızı spor yapmaya bekliyoruz. Sporcumuzu tekrar tebrik ediyorum. Sporcumuzu yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörümüz Efe Bozkurt’a emekleri için ayrıca teşekkür ederim dedi.

Bu haber 882 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi