Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılay  2019 yılı kuru gıda dağıtımına Bahşılı'da başladı.

Kızılay 2019 yılı kuru gıda dağıtımına Bahşılı'da başladı.

Tarih 04 Şubat 2019, 12:57 Editör PINAR YILMAZ

Kızılay 2019 yılı kuru gıda dağıtımına Bahşılı'da başladı.

Kızılay 2019 yılı kuru gıda dağıtımına Bahşılı'da başladı. Kızılay 2019 yılı kuru gıda dağıtımına Bahşılı'da köy ve mahallelerde başladı. Kırıkkale ve Bahşılı Kızılayının ortaklaşa yürütülen gıda dağıtımında titizlik gösterdiklerini ileten Şube Başkanı Barış Gümüşbaş gelişmeleri şöyle özetledi. Gümüşbaş,' Önce Bahşılı İlçesi Çamlıca köyünde sonra ilçe mahalleleri,Hüseyin onbaşı mahallesi,Ata dönmez mahallesinde 35 haneye kuru gıda erzak kolisi,Konserve et,5 kilogram pirinç verirken, dört yaşından küçük çocuğu olan ailelere çocuk arabası(puset) dağıtımı yapıyoruz.diğer mahalle ve köylerine de dağıtımlarımız devam edecek. Tespitlerimizi titizlikle yaptığımız listelerimize göre adreslere bizzat gidip muhtaç aileleri gözümüzle görüp analiz ederek erzak kutularını teslim ediyoruz. Kırıkkale Merkez den sorumlu Asım Olgun ve Bahşılı Şube başkanı olarak ben Barış Gümüşbaş dağıtımlara hergün devam edeceğiz. ihtiyacı olan her vatandaşımıza Türk Kızılayı olarak ulaşmaya çalışıyoruz.dedi.

Bu haber 1333 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi