Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE BÜROKRATLARI GENÇLİK VE SPOR BAKANINI ZİYARET ETTİ

KIRIKKALE BÜROKRATLARI GENÇLİK VE SPOR BAKANINI ZİYARET ETTİ

Tarih 09 Şubat 2019, 12:39 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer,Mv.Ramazan Can,Kırıkkale Bel.Baş.Mehmet Saygılı İle Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ziyaret Etti

Vali Sezer, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ziyaret Etti KIRIKKALE- (06.02.2019) Valimiz Yunus Sezer, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın da yer aldığı ziyarette; Gençlik Merkezi ve Spor Salonu yapılması, Amatör Spor Kulüplerine malzeme ve nakdi yardım yapılması,75.Yıl Ortaokuluna Spor Salonu yapılması, Mobil Gençlik Merkezi ve Gençlik Temas Merkezleri oluşturulması talepleri ile ilk defa ilimizde uygulanacak olan “ Gençlik Hem Camide, Hem Sporda” Projesi kapsamında Diyanet ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile camii dernekleri ve cami gençlik koordinatörlüklerince kurulacak spor kulüpleri vasıtasıyla ‘1000 kursiyerden 1000 sporcuya’ hedefleri konularında görüşmeler gerçekleştirildi. Bakanlık ziyaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan’da hazır bulundu.

Bu haber 952 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi