Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Keskin Sulu Mağara Turizme Kazandırılacak

Keskin Sulu Mağara Turizme Kazandırılacak

Tarih 18 Şubat 2019, 11:35 Editör PINAR YILMAZ

Keskin Sulu Mağara Turizme Kazandırılacak

Keskin Sulu Mağara Turizme Kazandırılacak Vali Sezer, İlçelerde Gezi ve İncelemelerde Bulundu Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, hafta sonu Balışeyh, Bahşili ve Keskin ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu. İlimizin en yüksek dağı olan 1744 metre yüksekliğindeki Dinek Dağına bir yürüyüş gerçekleştiren Vali Sezer, daha sonra Beyobası Köyünde incelemelerde bulundu. İncelemelerinde Vali Sezer’e, Balışeyh Kaymakam Vekili Mücahit Öztürk’de eşlik etti. Gezi ve incelemelerine Bahşili ilçesi ile devam eden Vali Sezer, ilk olarak alt yapı çalışmalarına başlanılan Trafik Çocuk Parkı ve Parkurunun yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında Kaymakam Zikri Şahin’den bilgi aldı. Daha sonra bir meyve bahçesinde incelemelerde bulunan Vali Sezer’e, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen projeye ilişkin olarak İl Müdürü Sırrı Yılmaz tarafından bilgi sunuldu. Günün son ziyaretini Keskin ilçesine gerçekleştiren Vali Sezer, Sulu Mağarada incelemelerde bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Saffet Aksun’un da hazır bulunduğu incelemelerde, sulu mağaranın yeniden turizme kazandırılması yönünde yürütülen çalışmalar hakkında İl Müdür Vekili Aksun tarafından Vali Sezer’e geniş bilgi verildi. Karıştıran mevkiindeki gezi ve incelemelerinin ardından Keskin Cumhuriyet Ortaokulunu da ziyaret eden Vali Sezer, Robot Yarışmasına hazırlanan öğrencilerin çalışmalarını izleyerek, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Vali Sezer, Keskin programını Hacı Taşan Kültür Merkezi (Taş Mektep) ziyaretiyle sonlandırdı. İncelemelerinde Vali Sezer’e, Keskin Kaymakamı Muammer Köken ile Belediye Başkanı Dede Yıldırım’da eşlik etti.

Bu haber 882 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi