Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
HALK OYUNLARI YARIŞMALARI SONA ERDİ

HALK OYUNLARI YARIŞMALARI SONA ERDİ

Tarih 20 Şubat 2019, 01:46 Editör PINAR YILMAZ

HALK OYUNLARI YARIŞMALARI SONA ERDİ

HALK OYUNLARI YARIŞMALARI SONA ERDİ Minikler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Yahşihan Namık Kemal İlkokulu Mahalli Dalda birinci, Gençler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi BİRİNCİ, Gençler Geleneksel Düzenlemeli Dalda Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olarak bu üç okul gruplarda ilimizi temsil edecekler. Okul Sporları 2018-2019 faaliyet programında yer alan Okul Sporları Halk Oyunları yarışmaları sona erdi.17 Ağustos Spor Salonunda 18 Şubat 2019 tarihinde yapılan yarışmalara 5 okuldan 70 sporcunun katılımı ile Minikler Geleneksel Düzenlemesiz Dal, Gençler Geleneksel Düzenlemesiz Dal, Gençler Düzenlemeli Dal olmak üzere toplam üç kategoride yapıldı. TEMSİL ETME HAKKI KAZANDI Yarışmalar sonunda Minikler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Yahşihan Namık Kemal İlkokulu Mahalli Dalda birinci oldu. Gençler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi ve Gençler Geleneksel Düzenlemeli Dalda Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazandı. TEŞEKKÜR EDERİM Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural yaptığı açıklamada; Okul Sporları Halk Oyunları yarışmalarına her sene katılımımız bir önceki seneye göre artmakta olduğunu belirtti. Burada dereceye giren takımlarımız bir üst tura yükselerek gruplarda ilimizi temsil etme hakkı kazandı. Gruplara gidecek olan sporcuların ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirten Vural; yarışmalara katılan Sporcularımıza, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Velilerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personellerimize teşekkür ederim dedi.

Bu haber 813 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi