Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Gençlik Derneğinden bir dizi ziyaret

Gençlik Derneğinden bir dizi ziyaret

Tarih 05 Eylül 2008, 17:35 Editör PINAR YILMAZ

Dernek yönetim kurulu olarak Kırıkkale Gençliğini derneğimize davet ediyoruz.

 Gençlik Derneğinden bir dizi ziyaret

Genç Bilimci Sen Çok Önemlisin projesinin AB tarafından kabul edilmesinden sonra yoğun bir çalışma dönemine giren Kırıkkale Gençlik Birliği Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Japonya Büyükelçiliği, Birleşmiş Milletler, STGM Avrupa Komisyonu, İngiltere Büyükelçiliği ve TÜBİTAK’I ziyaret etti.

 

 

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

Kırıkkale Gençlik Birliği Derneği Yönetim Kurulu üyeleri “Genç Bilimci, Sen Çok Önemlisin’ projesinin AB tarafından kabul edilmesinden sonra yoğun bir çalışma dönemine girdi. Özellikle gençlerin karar ve uygulama mekanizmalarına katılmalarının sağlanması, katılımcı demokrasinin geliştirilmesi ile ilgili olarak birçok ziyaretler gerçekleştirildi. Eylül ayında çalışmalara başlayan yönetim kurulu üyeleri Sevgi Gündüz, Yusuf Aydın, Alpay Tekin, Av. Yavuz Kuzucu, Çiğdem Bozkurt, Ersin Kaplan, İlktan Aktaş, Bülent Pancarcı, Hacer Sönmez, Seda Şahin, Sultan Oğuz, ve Dernek Başkanı Barış Gümüşbaş’tan oluşan ekip Japonya Büyükelçiliği, Birleşmiş Milletler, STGM Avrupa Komisyonu, İngiltere Büyükelçiliği ve TUBİTAK’ı ziyaret etti.

 

 

ORTAK PROJE YAPIMI

Dernek Başkanı Barış Gümübaş “Ziyaretler çok yararlı geçti.  Özellikle Japonya Büyükelçiliğinde yapılan proje çalıştayı ile ilimize ve bölgemize 120 bin YTL’lik bir kaynağın girişiyle ilgili ön çalışma yapıldı.  2009’da gerçekleşecek bu proje çalışmaları için büyükelçilikten olumlu destek alındı. Diğer taraftan Birleşmiş Milletlerin Çankaya Birlik Mahallesi’ndeki binasında özellikle çevre pilot projeleri ile ilgili sunumlar yapıldı. Yaptığımız ziyarette Genel direktörlük derneğimizin çalışmalarına her türlü katkıyı yapılacağını ve uygulama aşamalarında sadece hibe desteğinin değil uzman konusunda da çalışmalara ortak olunacağını söyledi” sözlerine yer verdi.

 

GENÇLERE DERNEĞİMİZE DAVET EDİYORUZ

“Kırıkkaleliler Federasyonu ve Türkiye Gençlik Federasyonunun da destek verdiği Derneğimiz, özellikle her türlü sosyal ve teknik proje hibelerinin bölgelerine kazandırılmaları konusunda gece gündüz çalışmalarına devam etmektedir ” diyen Başkan Gümüşbaş “Şu an için Kırıkkale Valimiz Mustafa Bahrettin Demirer, Bursa Valimiz Şahabettin Harput’un, Kırıkkale Üniversitesinin, Kırıkkale Belediyesinin motivasyonuyla her hafta toplanıp kabul edilen proje ve yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Dernek yönetim kurulu olarak Kırıkkale Gençliğini derneğimize davet ediyoruz. 14 Eylül’de Ankara’da ulusal bir toplantıda sunum yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Bu haber 3429 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Kültür - Sanat

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9 DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-9

Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı

Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı Turizm Haftasında Yöresel Yemek Yarışması yapıldı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi