Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AFAD ÇEŞİTLİ YERLERDE Tatbikatlar Düzenledi

AFAD ÇEŞİTLİ YERLERDE Tatbikatlar Düzenledi

Tarih 15 Mart 2019, 02:57 Editör PINAR YILMAZ

AFAD ÇEŞİTLİ YERLERDE Tatbikatlar Düzenledi

AFAD ÇEŞİTLİ YERLERDE Tatbikatlar Düzenledi 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası” etkinlikleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Altunbilekler AVM ve Podium AVM’de stant açılmış, ilimiz merkez ve ilçelerinde bulunan 20 okulda toplam 4.759 öğrenci ve öğretmenlere sivil savunma kavramı, ikaz alarm işaretleri ve deprem konularında eğitim verilerek tahliye ve yangın söndürme tatbikatları düzenlendi. FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ Deprem haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler ile öncelikle AFAD teşkilatının tanıtılması ve afet ve acil durum konularında farkındalık oluşturulması amaçlandı. Bu amaca yönelik olarak; her yaştan vatandaşımız için afet ve acil durum konularında sunumlar yapılmış, konferanslar düzenlenmiş, broşürler dağıtılarak, görsel ve uygulamalı tatbikatlar yapılmak suretiyle faaliyetler gerçekleştirildi.(KALE HBR)

Bu haber 782 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi