Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AYBİMAŞ ANKARA DA TANZİM AÇTI

AYBİMAŞ ANKARA DA TANZİM AÇTI

Tarih 26 Mart 2019, 12:08 Editör PINAR YILMAZ

AYBİMAŞ Ankara yenimahalle ilçesi yahyalar mahallesinde Büyük iki katlı Tanzim satış merkezi açtı.

AYBİMAŞ ANKARA DA TANZİM AÇTI AYBİMAŞ Ankara yenimahalle ilçesi yahyalar mahallesinde Büyük iki katlı Tanzim satış merkezi açtı. Bahşılı dan çıkıp filizlenen baba mesleği fırıncılık ve bakkallar serisi ile Kırıkkale ye Bahşılı Merkez dahil 7 AVM nin şubesini açmanın gururunu yaşayan AYBİMAŞ ailesi artık Tanzim Satışlar serisine başlamıştır. Muhteşem bir açılışla AYBİMAŞ yükselmeye devam edecektir.diyen Yönetim kurulu başkanı Erol Ayan ise babası ve kardeşlerinin yanı sıra çok ümitli olduklarını ifade ederek bugün buralara kadar gelebilmişsek Kırıkkale bizim kazanç ve dua ayamız olmuştur,Allaha şükürler olsun. Şimdide Ankara'da ki vatandaşlarımızı da Tanzim satışlarla tanıştıracağız.dedi. Ankara daki açılış programına ev sahibi yeni mahalle belediye başkanı,Kırıkkale Bahşılı Belediye başkanı İbrahim Uyar,Sudi Arabistan Hicaz Ataşesi Bahattin Tokyön,eski belediye başkanı mhp Belediye başkan adayı H.İbrahim Bişkin ,kırıkkale ve Ankara dan kalabalık bir vatandaş katılmıştır. Dua ile başlayan açılışta kurban kesilmiş konuşmalardan sonra ise kurdelesi kesilerek resmen satışlara başlamıştır.Mehteran gösterisi ile çeşitli tanıtım ikramları yapılmıştır.

Bu haber 1560 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi