Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DAN  BAŞKAN SEÇİLEN R.ZAFER TEKİN ÇÖP ARABASI İLE ÇÖP TOPLAMAYA BAŞLADI.

BAHŞILI DAN BAŞKAN SEÇİLEN R.ZAFER TEKİN ÇÖP ARABASI İLE ÇÖP TOPLAMAYA BAŞLADI.

Tarih 03 Nisan 2019, 01:36 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI BELEDİYESİNE AK PARTİDEN BAŞKAN SEÇİLEN R.ZAFER TEKİN DEN İLK İCRAATLAR BAŞLADI.

BAHŞILI BELEDİYESİNE AK PARTİDEN BAŞKAN SEÇİLEN R.ZAFER TEKİN DEN İLK İCRAATLAR BAŞLADI. Başkan Recep TOKİ oturan halkımıza bir söz vermiştim şimdi onu tutup çöplerini almak için işten çıkarılan şoförün yerine bem direksiyona gecerek merkez ve tokide çöpleri toplayarak katı atık sistemlerine gönderdim. ikinci icraat olarak Başkanlık makamına gönderilen veya bizzat getirilen çiçeklerin alınmaması ve onun yerine iban numarısnı verdiğimiz şehitler derneğin hesabına yardım yapılması ve dekontlarının ise makama getirilmesini rica ettim.onları yayınlayacağım.dedi. üçüncü icraat ise makam aracındaki çakar sirenlerini söktürdüm.şimdi sade vatandaş gibi yollarda trafik kurallarına uyarak gidecek,kırmızı işık ta geçemeyecek .dedi Sekretaryada ki kapıyı söküp vatandaşın başkanlık makamı ile arasındaki engeli kaldırmış olacağım.ihtiyacı olan bir hizmet bekleyen vatandaşın hizmetine koşmak ve bana daha çabuk ulaşmasını sağlamak olacaktır. yine doktorlar sitesi mevkiinde Doğanay mahallesinde su kuyularının motorlarının elektrik borçları ödenmediği için elektrik kesintisi yapılmasın diye takip ederek borçlarını ödedik ve suları kesilmedi. Bina içerisinde boya badana işlemi başlattık. NASIL BİR İLÇE TESLİM ALDIK DİYEREK İLÇENİN HERYERİNİ KAMERA VE FOTOĞRAF ÇEKİMENE BAŞLADIK. GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ.

Bu haber 884 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi