Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Başkan Tekin Meclis üyeleri ile Toki da çevre temizliği yaptı

Başkan Tekin Meclis üyeleri ile Toki da çevre temizliği yaptı

Tarih 13 Nisan 2019, 12:46 Editör PINAR YILMAZ

Başkan Tekin Meclis üyeleri ve Belediye personelleri ile Toki da çevre temizliği yaptı

Başkan Tekin Meclis üyeleri ve Belediye personelleri ile Toki da çevre temizliği yaptı Başkan Recep Zafer Tekin TOKİ blokları mevkiinde Belediye meclis üyeleri ve personelleri ile çevre temizliği yaptı. TOKİ 4 bloklarından başlayan çevre temizliği,3. etap ve 1 ile 2.etap dada devam etti. Başkan Recep Tekin burada yaptığı açıklamada,kendi evinizin etrafını temizler gibi temizlik yaptınız teşekkür ederiz. Sabah yataklarında yatan TOKİ sakinleri Belediye başkanı ve personelim bloklar arasındaki çöp,poşet,şişe ve kağıt parçalarını ayrı ayrı toplayarak geri dönüşüme kazanım sağlamak amacındayız.temizlik imandan gelir. hepiniz ekmek parası için aileleriniz için buradasınız Seçim vaatlerimizde söylediğimiz gibi araçların personelleri olmadığı,kanal tamirini yapan olmadığı,fen işlerinin hiç çalışma yapmadığı için ilk önceliğimiz çevre temizliğinden başlamıştır.devamı gelecektir inşallah. dedi ve çalışmalara devam etti. Önce Çöp kamyonuna binerek ilçe içerisinde çöpleri topladı,sonraki güb tulumları giyerek traktör üzerine çöp doldurdu ve şimdide toki de bütün personelle yol ve blokların arasından çöpleri topladı. Tabiki o çöpleri atanların aileleride camlardan seyretti,ama her vatandaş evinin önünü temizlese çocuklarını tenbihlese artık malzeme ve çöpleri bidonlara atsa onu alacak personel vardır.

Bu haber 782 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi