Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi çevre temizliği yaptı

Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi çevre temizliği yaptı

Tarih 14 Nisan 2019, 15:02 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden Temizlik ve Geri Dönüşüm Seferberliği

Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden Temizlik ve Geri Dönüşüm Seferberliği Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden Temizlik ve Geri Dönüşüm Seferberliği bütün öğretmen idareci ve öğrencilerin katılımı ile okul civarı Doğanay mahallesinde yapıldı. Okul önünde öğrencilere maske,eldiven ve çöp poşeti dağıtılarak Temizlik ve geri dönüşümün önemini anlatan okul müdürü Eren Arslan şöyle devam etti. Arslan,"Okulumuzu ve Çevremizi temiz tutalım geri dönüşüme katkı sunalım " projesi gerçekleştirildi. Çocuklar çevremizi temiz tutmak doğayı kirletmemek hepimizin başlıca görevleri arasındadır. Bugün yapacağımız temizlik ve atık toplama işi aslında bizim kendi yaptıklarımızın eseridir. Onun için bizim felsefemiz herkes kendi atığını kendi temizlesin. Bu iş 3-5 tane çalışana bırakılamaz. Mensubu olduğumuz din bile "Temizlik imandan gelir "demektedir. Onun için bugün burada bütün okul olarak önce okulumuzu sonra çevresini temizleyeceğiz. Bir tane atık bırakmayacağız. Atıkları da gruplandıracağız ve geri dönüşüme de katkı sağlayacağız. Bu kapsamda projeye destek veren katılan bütün öğretmenlerimize ve sizlere teşekkür ediyorum .Ayrıca buraya gelerek bize destek veren ilçe milli eğitim müdürümüz Muhammet Bahadır Dülger ile şube müdürümüz Ercan Doğan'a da teşekkür ediyorum .diyerek temizlik kampanyasını başlattı. Programa ilçe milli eğitim müdürü Muhammet Bahadır Dülger ile şube müdürü Ercan Doğan,öğretmen ve bütün okul öğrencileri katıldı. okul etrafında ve mahallede temizlik yapan öğrencilerin ellerindeki bütün poşetler doldu.

Bu haber 1262 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi