Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Genç Turizmciler Yarışıyor dereceler diğer vilayetlere gitti

Kırıkkale Genç Turizmciler Yarışıyor dereceler diğer vilayetlere gitti

Tarih 18 Nisan 2019, 19:41 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Yeşil Vadi Genç Turizmciler Yarışmasında madalyalar dışarı okullara gitti

Kırıkkale Yeşil Vadi Genç Turizmciler Yarışmasında madalyalar dışarı okullara gitti Kırıkkale Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kırıkkale Yeşil Vadi Genç Turizmciler Yarışıyor” etkinliği gerçekleştirildi. 10 ilden 19 okulun katıldığı etkinlikte okullar Yöresel Ana Yemek ve Alkolsüz Kokteyl Yapımı kategorilerinde yarıştı. KUŞAKLARIN ÇALIŞMASINI DESTEKLEMEK Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Kadir Temizgül, "Bu yarışmada temel amacımız dünya ve ülkemizde en hızlı gelişen sektörden biri olan turizm konusunda toplumun bilincini geliştimek, iç turizmi canlandırma; halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamaktır. Bununla birlikte mutfak sanatları alanında eğitim alan genç kuşakların çalışmasını desteklemek.Bugün bu amacımıza ulaşmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmanın onurunu duyuyorum. Turizmin en önemli 3 unsuru vardır. Alt yapı, tanıtma, pazarlama biz bunlardan tanıtım ayağını yapmaya çalıştık''dedi. Yarışma süresince katılımcı okullardan gelen misafirlere ve ilimizden yarışmayı izlemeye gelen diğer misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yarışma bitiminde jürinin puanlamaları sonucuna göre;Ana yemek kategorisinde ilk üçe giren okullar: BİRİNCİ - Ankara / Elmadağ Hasanoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İKİNCİ – Ankara / Mamak Cebeci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ÜÇÜNCÜ – İstanbul / Kartal İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Alkolsüz Kokteyl kategorisinde ilk üçe giren okullar: BİRİNCİ - Ankara / Sincan Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İKİNCİ – Zonguldak / Ereğli Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ÜÇÜNCÜ – Ankara / Güdül Safiye Akdede Çok Programlı Lisesi Olmuşlardır.(kale hbr)

Bu haber 951 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi