Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale de genç yazarlar Atölyesinde 84 yazar  adayı yetişiyor

Kırıkkale de genç yazarlar Atölyesinde 84 yazar adayı yetişiyor

Tarih 20 Nisan 2019, 10:50 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de genç yazarlar Atölyesinde 84 yazar adayı yetişiyor
Genç Yazarlar Atölyesi Projesinde atölyede eğitim alan Kırıkkale Üniversitesi gençleri sahaya açıldı.

Kırıkkale’de genç yazarlar Atölyesinde 84 yazar adayı yetişiyor Genç Yazarlar Atölyesi Projesinde atölyede eğitim alan Kırıkkale Üniversitesi gençleri sahaya açıldı. Hüseyin Kâhya Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Meltem Sağmanlı nezaretinde,84 öğrenci bu Atölyede yazarlık eğitimine alındı. Gençlik Projeleri Destek Programı 2018 -1 kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Genç Yazarlar Atölyesi Projesinde atölyede eğitim alan Kırıkkale Üniversitesi gençleri, yeniliklere imza atarak proje kapsamını genişleterek sürekliliği sağlamak için Kırıkkale’ye açıldılar. Bu girişimlerle birlikte Hüseyin Kâhya Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Meltem Sağmanlı tarafından 84 öğrenciye yazarlık eğitiminin verildiği bildirildi. Proje Koordinatörlüğünü yapan Bahşılı Fatma Şenses Meslek yüksek okulu Öğretim Görevlisi Baybarshan Ali Kazancı ise basına verdiği açıklamada projeyi anlattı. Üniversitemizle gençlere “İyiliği bulaştırma adına yola çıktık, hedefimiz tüm Kırıkkale’ye yayılmaktır. Gönüllü genç arkadaşlarımızla bunu başarmanın gururunu yaşıyoruz. Minik yüreklerin kalplerine iyilik, başarı, sevgi yüklüyoruz. Çocuklardan gelen ışık ise bizleri çok mutlu ediyor” diyerek devam etti. kazancı,Öğrencilerle birebir ilgilenmek amacıyla 20 şerli sınıflarda en az 4 eğitmen bulunarak birebir eğitim verme düşüncesiyle düzen kuruldu. Toplamda 15 saat sürecek olan eğitimin sonuna yaklaşıldığında çocukların motivasyonlarını artırmak amacıyla bir araya gelinerek kutlamalar yapıldı. Eğitim sonunda ise yüreklerden çıkan yazıların kitaplaştırılması aşamasına geçilecek olmasından ise oldukça mutlu oldular. Minik yazarlar, ayrıca üniversitede şiir dinletisi yapmak istediklerini belirterek bunun heyecanını yaşadılar.dedi.eğitimin çok verimli başarılı geçtiğini iletti.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi