Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
iki günde iki şehit kırıkkale ayakta.

iki günde iki şehit kırıkkale ayakta.

Tarih 13 Mayıs 2019, 02:42 Editör PINAR YILMAZ

iki günde iki şehit kırıkkale ayakta.

iki günde iki şehit kırıkkale ayakta. ikinci Şehidimiz Altunkaş'ı Binlerce vatandaş Uğurladı Kırıkkale şehitlerine ağlıyor,iki günde iki şehit. Birinci şehidimiz P.Söz.Er Hakan Özdemir'in ardından bir gün sonrada ikinci şehidimiz Asstsubay Ferdican Altunkaş'ın bugün son yolculuğuna uğurlandı. BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ Kırıkkale li Şehit Asstsubay Ferdican Altunkaş'ın naaşı, ikindi vakti, cenaze namazı için Nur Camisi ve Külliyesi'ne getirildi.Cenaze töreninden sonra Şehir şehitliğine törenle defin edildi. Nur camide Şehidin eşi Özlem Altunkaş ile çocukları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, protokol üyeleri ve vatandaşlar, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu askeri cenaze aracına kadar taşıdı. Şehidin naaşı, daha sonra Kırıkkale Şehitliği'nde defnedildi. Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ,AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum, Mühimmat Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Altunkaş, dün Tunceli'nin Pülümür ilçesi ile Bingöl'ün Yedisu ilçesi arasında bulunan Kırdım bölgesinde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasındaki çatışmada şehit düşmüştü.

Bu haber 887 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi