Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI MÜFTÜLÜĞÜ 150 ÖĞRENCİYE İFTAR VERDİ

BAHŞILI MÜFTÜLÜĞÜ 150 ÖĞRENCİYE İFTAR VERDİ

Tarih 02 Haziran 2019, 02:25 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI MÜFTÜLÜĞÜ 150 ÖĞRENCİYE İFTAR VERDİ

BAHŞILI MÜFTÜLÜĞÜ 150 ÖĞRENCİYE İFTAR VERDİ Bahşılı İlçe Müftülüğü, Diyanet Vakfı Bahşılı Şubesi ve Bahşılı Müftülüğü Gençlik Kordünatörlüğünün ortaklaşa Bahşılı Yeşil Cami bahçesinde öğrenci ve ailelerine iftar verdi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulu ve diyer okullardan öğrencilerin katıldığı iftar programına Bahşılı İlçe Müftüsü Ahmet Altacı'nın teşekkür konuşması ile başladı. Müftü Altacı " Bizleri bu güzel mekânda, caminin bahçesinde, minarenin gölgesinde ve gönül sofrasında buluşturan Allah'a sonsuz şükürler olsun. Ramazan ayının rahmet ve bereket ve bereket ayı olmasının yanında aynı zamanda gönül köprülerin kurulduğu bir aydır. Bizde burada siz öğrencilerimiz ve ailelerine gönül sofrasında buluşturduk. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Değerli gençler sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizler bu ülkenin gelecegi, yarınlarımızsınız. Sizler bizim ümidimizsiniz. Sizler Anne ve başlarınızı seviniz, hoca ve öğretmenlerinizi seviniz. Okulunuzu ve camiyi seviniz. Vatanımızı ve bayrağımızı seviniz. Vatanımıza asla ihanet etmeyin." Dedi.

Bu haber 866 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi