Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE DE ARTIK SÜNELER WATSHAP A TAKILDI

KIRIKKALE DE ARTIK SÜNELER WATSHAP A TAKILDI

Tarih 02 Haziran 2019, 03:36 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE DE ARTIK SÜNELER WATSHAP A TAKILDI

KIRIKKALE DE ARTIK SÜNELER WATSHAP A TAKILDI İl Tarım Müdürlüğü tarafından yürütülen Süne Mücadelesi çalışmaları bu yıl çok faklı bir şekilde ilerliyor. Tarım il müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,'Çalışmaların yaygınlaştırılması için oluşturulan Watshap iletişim grubundan ve çifftçilerden aldığımız bilgiler doğrultusunda yapımız ziyaretlerde 6 aydır toplantı ve arazi çalışmaları yürüten Bitkisel Üretim Şubesi ekipleri ildeki tüm tarım alanlarını tarayarak hassas bölgeleri tespit etti ve ilaçlama kararları alındı. Karar alınan alanlarda talimatlar doğrultusunda ilaçlamalar başladı. Yapılan çalışmanın Kırıkkale ekonomisine katkısı 10.000.000 TL olarak hesaplanmaktadır. Çalışmaları koordine eden ekibi tebrik ederiz...dendi.bu Watshap ihbar gurubu gerçekten yaşamın her alanında kullanılmaya başladı.anında müdahale ve anında uyarı yapılıyor.

Bu haber 863 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi