Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN PROJE EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN PROJE EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tarih 04 Temmuz 2019, 01:47 Editör PINAR YILMAZ

GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN PROJE EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN PROJE EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ Bahşılı da başlayıp Kırıkkale de devam eden eğitimlerle 7 bin öğrenciye ulaşan Görmem İçin Sen Varsın Projesi ekibine il milli Eğtm. md .plaket ve teşekkür belgesi verdi.ayrıca Katkı Sağlayan Gönüllülere, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Tarafından Plaket ve Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi. 2016 -2019 yılları arasında devam eden, engelli bireylerin aile ve toplum içerisindeki yeri ve karşılaştıkları sorunların çözümü ve gençlerimiz arasında engelli bireylere karşı sosyal sorumluluğu arttırmayı amaçlayan "Görmem İçin Sen Varsın" Projesi tamamlandı. rojenin hazırlanması ve uygulanmasında emeği geçen, proje eğitmeni Bekir Akdeniz, gazeteci Ahmet Yaman ve Ar-Ge ekibi Koordinatörümüz Mustafa Can Hiçyılmaz Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi’yi makamında ziyaret ederek, proje hakkında sohbet ettiler. İL M.EĞTM.MD. TÜFEKÇİ,YENİ OLARAK İÇ İŞLERİ BAŞKANLIĞINDAN DESTEKLENEN BU PROJEYE MÜDÜRLÜK OLARAKTA DESTEK VERECEĞİNİ BELİRTTİ.

Bu haber 957 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi