Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vali Sezer Kur an Kurslarını Ziyaret Etti…

Vali Sezer Kur an Kurslarını Ziyaret Etti…

Tarih 09 Temmuz 2019, 17:18 Editör PINAR YILMAZ

Vali Sezer Kur an Kurslarını Ziyaret Etti…

Vali Sezer Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti… Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kur’an kurslarını ziyaret etti, Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Sezer, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ile birlikte ilk olarak Dumlupınar Cami Kur'an Kursunu ziyaret etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Sezer, Kur'an kursu öğreticilerden bilgi aldı. Programının devamında Kimeski Kur’an Kursu’na ziyaretini gerçekleştiren Vali Sezer, çocuklarla tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinliğin açılışında konuşan İl Müftüsü Şahin Yıldırım, ilimiz genelinde açılan 306 kursta toplam 11 bin 400 öğrencinin bulunduğunu ifade ederek, çocuklara ve gençlere yönelik olarak yürütülen faaliyetler hakkında bilgi sundu. Programda bir konuşma yapan Vali Sezer ise, her iki Kur’an Kursu personelini yaptıkları güzel çalışmalar ve gösterdikleri gayret nedeniyle tebrik ederek, cami derneklerine ve hayırseverlere de, öğrencilere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kurs öğrencilerine tavsiyelerde de bulunan Vali Sezer, yaz dönemini en iyi şekilde geçirmeleri temennisinde bulundu. Öğrencilerle birlikte öğle yemeğine katılan Vali Sezer, Kurs ziyaretinin ardından İl Müftülüğü Yatılı Hafızlık Kuran Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak inşaatın durumu hakkında İl Müftüsü Şahin Yıldırım’dan bilgi aldı.

Bu haber 729 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi