Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÖĞRETMENLER GÜNÜ BAHŞILI DA ÇOK FARKLI KUTLANDI.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ BAHŞILI DA ÇOK FARKLI KUTLANDI.

Tarih 27 Kasım 2019, 02:20 Editör PINAR YILMAZ

ÖĞRETMENLER GÜNÜ BAHŞILI DA ÇOK FARKLI KUTLANDI.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ BAHŞILI DA ÇOK FARKLI KUTLANDI. Bahşılı Cumhuriyet meydanında Atatürk büstü önünde önce milli eğitim müdürü çelenk koydu,saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program Barbaros ilkokulu salonunda kutlama ile devam etti. Kaymakam Ahmet Atun,Belediye başkanı Recep Zafer Tekin,İlçe Jandarma Bölük komutanı Ercan Erçayan,AK Parti İlçe Başkanı Güner Taş,MHP ilçe başkanı Turgay Şenses ,İlçe Emniyet md.yardımcısı Dursun,İlçe Milli eğitim müdürü Muhammed Bahadır Dülger,Şube Müdürü Ercan Doğan,Öğretmenler ve öğrencilerin Katıldığı programda, Günün önem ve anlamını belirten konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Bahadır Dülger yaptı. Millet Mektepleri’nin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Bugün, fedakâr öğretmenleri hatırlama ve kıymetlerini yâd etme gündür. Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli ve daimi bir mesleğidir. Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmalarını kolaylaştıran, yaşamları boyunca gereken bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve kendisi de toplumun önünden giden bir gönül eridir. Her işi bilen, her işi yapan, bilgi deposu ve ayaklı kütüphane olmak yerine; bilgi kaynaklarını öğreten yönlendiren, değerlendirme alışkanlığı kazandıran bir kişidir, öğretmen. Öğretmenler birer kılavuzdur; doğru yola yönlendiren kılavuz ise kolaylık ve mutluluk getirir. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir yüksek idea, gaye ve hizmet mesleğidir öğretmenlerin kendilerini yenilemeleri, gelişmeleri yakından takip etmeleri gerekir. Öğretmen, hayatının her aşmasını planlamalı, yarını bir gün önceden zihnen yaşamalı, hayal edebilmelidir. Onun hayalleri olmazsa, öğrencilerin hayalleri desteklenmez. Sadece bugünü değil yarını da düşünürsek gelecek çok daha iyi olacaktır. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, öğretmenlerimize yaşamları boyunca başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim.diyerek konuşmasını tamamladı. program daha sonra şehit olan öğretmenlerin slayt gösterisi ile devam etti Öğretmenler günü ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilere Kaymakam ve Belediye başkanı ödül verdi. mesleğe yani başlayan öğretmenlere yemin töreni düzenlendi.en genç öğretmen Zeynep Arık ile en kıdemli öğretmen Yusuf Kaymaz ın konuşmaları ile devam eden program Kaymakam Ahmet Altun un selamlama ve kutlama konuşması ile son buldu. Belediye başkanı Recep Zafer Tekin ise bütün öğretmenlere birer gül ve kalem hediye ederek günün anısına üzerinde Atatürk resimli çikolata ikram etti. kısa bir kutlama konuşması ile öğretmenlerimiz bizim için kutsaldır onların kıymetini her zaman bilmemiz gerekir,iyiki varsınız öğretmenlerimiz.dedi. Barbaros okulu önünde toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Bu haber 1012 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi