Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Akpınarın davası sürüyor

Akpınarın davası sürüyor

Tarih 08 Eylül 2008, 12:22 Editör PINAR YILMAZ

2006 yılında Kırıkkale sporun haberinden gelen gazeteci İbrahim Akpınarın geçirmiş olduğu tren kazasının yerinde bilirkişi incelemede bulundu.

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü avukatı, Kırıkkale belediyesi avukatı, tren kazasında mağdur olan İbrahim Akpınar’ın avukatı Kırıkkale gar istasyonunda, kaza yerinde hazır bulunup inceleme ve tetiklerini yaptılar, davanın ileri bir tarihe bırakıldığını söylediler.

 

Bilirkişi kaza yerinde inceleme yaptı.

Heyetin olay yerinde inceleme sırasında davacı Akpınar a olayın nasıl vuku ettiği soruldu. Olayın oluşumunu Akpınar şu şekilde anlattı.  Alt geçitin geçilmeyecek şekilde pis olduğunu olay günü Kırıkkale sporun haberinden döndüğünü alt geçitin pislikten dolayı kullanımadığını hattan karşıya hakla birlikte geçtiğini o esnada makas değiştirildiğini sağ ayağını makasa sıkıştığını kendisini kurtarmaya çalıştığı ve hatta girdiği anda tren olmadığını makastan kurtulmaya çalıştığı esnada kum yüklü trenin geldiğini kendisine çarpıp 25 metre altında sürüklediğini kazanın olduğu yeri tatbiki şekilde göstermek şartı ile açıkladı.  Kırıkkale il sınırları içerisindeki alt geçitlerin temizliği Kırıkkale belediyesine ait olduğunu hâkim tarafından bildirildiği belediye avukatı söz konusu alt geçitin gar şefliğine ait olduğunu diğer alt geçitlerin Kırıkkale belediyesine ait olduğunu söyledi. Demir yolları avukatı ise alt geçitin 2006 da ve hala temiz olduğunu bildirdi ve hâkime bizzat geçitin temizliğini gösterdi. Hâkim gerekli incelemelerin ilerdeki duruşmada açıklayacağını söyledi.

Bu haber 3466 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yaşam

ÖZEL GAZİ KOLEJİ YAŞLILAR EVİNE ANLAMLI ZİYARET

ÖZEL GAZİ KOLEJİ YAŞLILAR EVİNE ANLAMLI ZİYARET ÖZEL GAZİ KOLEJİ GÜNIŞIĞI YAŞLI HİZMET MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Rekabet Fazla Uzun Sürmedi

Rekabet Fazla Uzun Sürmedi KIRIKKALE ARASI REKABET SONA ERDİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi