Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
PARA KARŞILIĞI HAYVANLARI VURDUR KAFALARINI AL VÜCUTLARINI ATIN

PARA KARŞILIĞI HAYVANLARI VURDUR KAFALARINI AL VÜCUTLARINI ATIN

Tarih 13 Ocak 2020, 22:58 Editör PINAR YILMAZ

PARA KARŞILIĞI GÜZELİM HAYVANLARI VURDUR KAFALARINI AL VÜCUTLARINI ATIN
Avustralya da Deve Katliamı başladı
DÜNYA NEREYE GİDİYOR Kİ.

PARA KARŞILIĞI GÜZELİM HAYVANLARI VURDUR KAFALARINI AL VÜCUTLARINI ATIN GITSIN..BUNA BİR DUR DEMEK LAZIM....?? Antalya da Amerikalı bir av turizmi şirketi var, onlar bu geyikleri, keçileri, karacaları, para karşılığı vurduruyor. Araplar da para verip canlıları öldürüyor. Turistler ise sadece duvarına asacak kafa peşinde. O sebeple kesip kafasını alıyor. Konu bundan ibaret. Ormancılar da konuyu yakından biliyor. Herkes ücretten memnun. İşin kolayını da bulmuşlar, yaban hayvanlarına belirli bir süre yem verip onları belirli bir yere alıştırıyorlar, ve orada turisleri kandırıp hayvanları tuzağa düşürüyorlar. Turistler kendini iyi avcı zannediyor bilmi yor ki hayvanları yemleyerek tuzağa çekiyorlar. Bu turistlere sehven ispanyolca rehberlik eden eski hanım arkadaşım ile bir seferinde birlikte bu turistler ile bir arada bulundum. 2009 Bana en tuhaf gelen kısmı şuydu, elin ispanyolu yivli tüfeklerini, cephaneliğini, av ruhsatını yanına alıp uçağa nasıl biniyor? Diyelim bindi ülkemize nasıl giriyor? Diyelim girdi hangi emniyet tedbirleri alınıyor? O gün bunun Türkiye'nin diğer şehirlerinde de organize edildiğini duymuştum. Ne diye bilirim ki? Hiç bir şey insan kadar yükselemez, ve insan kadar alçalamaz... Leman hanım özelden soruyor, Oğuz bey şikayet edilecek yerleri yazarminiz? gece gece, sinirlerim bozuldu. Ne cevap vereceğimi bilemedim, kimi kime şikayet edeceksiniz? O kadar çok yere şikayet edilebilir ki. Mesela avcılık cinayettir yasaklansın şikayeti nereye yapılır? Av turizmi diye bir saçmalık mı olur diye nereye şikayet edilir? Uçakla avcı ve silah gelmesin şikayeti nereye yapılır? Para karşılığı yaban hayvanı avlanmasın şikayeti nereye yapılır? Yaban hayvanlarına belirli bir süre yem verip onları belirli bir yere alıştıran ve tuzağa düşürenleri kime şikayet edeceğiz? Bir kaç sayfa yazabilirim böylece... Neyi kime şikayet edeceğiz? Oğuz Ersöz .yüreģine sağlık bu katliama dur denmesi getekir.bu iş şikayetle çözülmezki. Avustralya'da Deve Katliamı başladı !!! Ïnsanlık nereye gidiyor..??? 10.000 Deve Su kaynaklarını tükettikleri için "Nüfus Seyreltme" adı altında katledilmeye başlandı. Avustralya Hükümeti Develerin yanısıra Binlerce Yabani Atı da katledecek !!! Dünya bu katliama sessiz !!

Bu haber 826 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi