Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
HÜSEYİN KAHYA YBO OKULU BAŞARIYA DOYMUYOR

HÜSEYİN KAHYA YBO OKULU BAŞARIYA DOYMUYOR

Tarih 20 Ocak 2020, 02:12 Editör PINAR YILMAZ

HÜSEYİN KAHYA YBO OKULU BAŞARIYA DOYMUYOR

HÜSEYİN KAHYA YBO OKULU BAŞARIYA DOYMUYOR Türkiye Atletizm Fedarasyonunun Düzenlediği U16 2006 Doğumlular Kategorisinde Uzun Atlama da Kırıkkale YBO Okuluna Madalya Geldi. Kırıkkale de eğitim öğretime faaliyetlerine devam eden Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu Spor yarışmalarında hem ilimiz Kırıkkale de hemde Ülkemiz de yapılan yarışmalarda başarılarına yenilerini ekliyor Okul müdürü Nuh Baraklının desteğiyle Okulumuzda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Hülya Pala ve Gençlik Spor antrenörlerinden Ali DERELİ öncülüğünde Yıldız kızlarımız okul sporlarında Yıldız kızlar Kros müsabakalarında Kırıkkale de 1. Olmuş ve ilimizi Samsunda temsil etmiştir.Samsun'da 18 ilin katıldığı bölge yarışmalarında Yıldız kızlarda 5.olmuş ve ilimizi başarıyla temsil etmiştir. Yine 18 Ocak 2020 de Hüseyin Kahya YBO okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hülya PALA ve Kırıkkale Gençlik Spor Atletizm antrenörlerinden Ali DERELİ öncülüğünde çalışmalar yapan Sudenaz BALIKÇI İstanbul Ataköy Spor kompleksinde yapılan yarışmalarda U16 2006 doğumlu sporcular kategorisinde Yüksek atlama dalında 1m 47cm atlayarak Türkiye 3. Olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu olarak görme engellilerin srunlarını anlatan Bekir Akdeniz Seminer verilmiştir.geçmiş yıllarda ilimizde düzenlenen Badminton ve Futsal spor müsabakalarında da Kırıkkale'de 1.Olmuş ve ilimizi Bölge yarışmalarında başarıyla temsil etmiştir.Bu yılda yine Atletizm,Badminton,Bocce, Futsal,Masa tenisi,Bisiklet dallarında öğrencilerimiz yarışmalara katılacak.Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Orta okulu olarak her öğrencinin en az bir spor dalında çalışmalar yapması için hedef koyduk ve bunu başarıyla uyguladık okulumuzda eğitim gören 60 öğrencinin 50 si okul sporları müsabakalarında görev alacak olması bu hedefimize ne kadar ulaştığımızın göstergesi olacak bizim için. Okul Müdürü Nuh Baraklı'nin desteği Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hülya Pala öncülüğünde okulda çalışan diğer öğretmenlerimizin de spora verdikleri destekle daha başarılı bir yıl geçirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.diyerek okul olarak 2020 yılı başarı ve madalya yılı olacak denmiştir.

Bu haber 1231 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi