Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Kaymakamı Ahmet ATUN, halk toplantısı düzenledi.

Bahşılı Kaymakamı Ahmet ATUN, halk toplantısı düzenledi.

Tarih 24 Ocak 2020, 02:33 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Kaymakamı Ahmet ATUN, halk toplantısı düzenledi.

Bahşılı Kaymakamı Ahmet ATUN, halk toplantısı düzenledi. Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, muhtarlar ve vatandaşlar sorunlarını, taleplerini iletti. toplantıda genellikle,köy muhtarlarından sarıkaya muhtarı köyün muhtelif yerlerine konan kameraların çalıştırılması için Bedaş tan yardım talep etti. Bahşılı içerisinde bahçeli mahallesinde iki adet çakal görüldüğü gereğinin yapılmasını istediler. elektrik kesintilerinden şikayet edildi. Burada değerlendirme yapan Kaymakam Ahmet Atun, bu toplantılarda vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinlediklerini ve taleplerini aldıklarını söyledi. Bütün sorunları dinlediklerini ve ilgili birimleri harekete geçirdiklerini anlatan Atun, "Sorunların devletimize düşen tarafını muhakkak yaparız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler sizler için varız. Sorunlarınıza en kısa zamanda çözümler bulacağız. " diye konuştu. toplantıya Bahşılı Belediye Başkan Yardımcısı M.Ata Dönmez,Jandarma komutan vekili,ilçe emniyet müdür vekili,kamu kurum müdürleri ve muhtarlarla vatandaşlar katıldı.

Bu haber 655 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi