Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN TANITIM DERGİSİ TAKDİR TOPLUYOR.

GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN TANITIM DERGİSİ TAKDİR TOPLUYOR.

Tarih 02 Şubat 2020, 13:19 Editör PINAR YILMAZ

GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN TANITIM DERGİSİ TAKDİR TOPLUYOR.

GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN TANITIM DERGİSİ TAKDİR TOPLUYOR. 'GÖRME İÇİN SEN VARSIN' projesinin içeriğini ve başarısını anlatan dergi tamamlandı dağıtımı yapıldı. İç işleri bakanlığının desteği ile Valimiz Yunus Sezerin desteği ile proje tamamlandı. içersinde bir sürü faaliyetleri olan çalıştayı ve fuarı ile ziyaretler ve eğitimlerle noktalanan projede içeriğinde engellilerle ilgili 100 soru 100 cevap kısmıyla derginin dağıtımını proje ekibi olarak yapılıyor. şimdi dağıtımın neticelerini anlatalım, Kırıkkale Valisi Sezer çok güzel bir proje yi tamamladınız,çoğunuz gönüllü olarak çalıştınız ama bunun devamını getirin burada bitirmeyin dedi,biz desteği veririz dedi. dağıtım zamanına göre il emniyet müdürü Günter Şenses,,il müftüsü Şahin Yıldırım,Bahşılı Kaymakam ı Ahmet Atun,Bahşılı müftüsü Ahmet Altacı, Sağlık il müdürü Dr.Murat Ağırtaş, İhtisas Hastanesi Bş hekim yardımcısı Dr.Fatma Sönmez i,112 müdürü Muhammed Ali Tekinay,Genç Yazarlar topluluğu öğretim görevlisi Baybarshan Ali Kazancı,Bahşılı MYO müdürü doç.dr.İsmail Gökdeniz,Anadolu irfanı Bekir Develi,Bahşılı da Gazeteci Ahmet Yaman a ve kızılay ekibine verildi.

Bu haber 650 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi