Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MKE Anaokulunda okul öncesi çocuklarda sağlıklı beslenme ve hijyen eğitimi verildi.

MKE Anaokulunda okul öncesi çocuklarda sağlıklı beslenme ve hijyen eğitimi verildi.

Tarih 05 Mart 2020, 21:55 Editör PINAR YILMAZ

MKE Anaokulunda okul öncesi çocuklarda sağlıklı beslenme ve hijyen eğitimi verildi.

MKE Anaokulunda okul öncesi çocuklarda sağlıklı beslenme ve hijyen eğitimi verildi. MKE Anaokulu Minik Öğrencilerine Sağlıklı Beslenme Ve Hijyen Eğitimi verildi. İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Birimi ile Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi personelleri tarafından MKE Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Ana Okulunun minik öğrencilerine yönelik eğitici bilgiler verildi. MKE Anaokulu müdürü Fatma Arslan ın organize ettiği,eğitmenlerin Slayt ve görsel olarak desteklediği eğitimde minik öğrencilere yönelik Temizlik ve Hijyen konusunda Uzm. Dr. Neslihan YUKARIKIR bilgiler verirken, Sağlıklı Beslenme konusunda ise Diyetisyen Elif ÖZER bilgiler sundu. Çocukların yoğun ilgi ve alakaları ile karşılaşılan eğitimde minik öğrenciler akıllarına takılan soruları müdürlüğümüz yetkili personellerine sorarak cevap buldular. MKE Anaokulu çok amaçlı salonunda yapılan Etkinliğe Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ümit HAFÇI katılarak destek verdi. Yeterli ve dengeli beslenmenin doğumdan ölüme kadar insan yaşamı boyunca yalnız fizyolojik gereksinimin giderilmesi için olmadığını ifade eden personellerimiz, aynı zamanda psikolojik ve sosyolojik gereksinimlerin giderilmesinde de önemli bir yer tuttuğunu belirttiler. Öte yandan çocukların okula başladıklarında daha önce karşılaşmadığı pek çok mikropla aynı anda karşılaştığını, okulun ilk dönemlerinde çok sık hasta olduklarını, bu hastalık sürecini en aza indirmek için bazı tedbirlerle kişisel hijyenin miniklere öğretilmesi gerektiğini ifade ettiler. Okul Müdürü Başkan yardımcısı ve eğitmenlere teşekkür etti. Haberci71.AY.

Bu haber 914 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi