Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI KAYMAKAM LIĞI VEFA SOSYAL DESTEK HATTI 24 SAAT ÇALIŞIYOR

BAHŞILI KAYMAKAM LIĞI VEFA SOSYAL DESTEK HATTI 24 SAAT ÇALIŞIYOR

Tarih 31 Mart 2020, 17:44 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI KAYMAKAM LIĞI VEFA SOSYAL DESTEK HATTI 24 SAAT ÇALIŞIYOR

BAHŞILI KAYMAKAM LIĞI VEFA SOSYAL DESTEK HATTI 24 SAAT ÇALIŞIYOR Vefa Sosyal destek hattı kurulduğundan ve vatandaşların evlerinden dışarı çok acil ihtiyaçları dışında çıkmamaları istendiğinden beri vatandaşların yardımına koşan bir vefa ekibi oluştu ki bir tane bile vatandaşımız mağdur olmadı. Maşını alamayan,ilacını alamayan,erzak ihtiyacı olan,pazara gidemeyenin vatandaşın ihtiyacı karşılanırken,toki deki yeni açılan BİM avm nin iç hijyen çalışmaları,A101,AYBİMAŞ ve PASTANEDE,kontroller yapıldı,Pazaryeri kontrolden geçti,bu çalışmalarda Kaymakam lık SYDV ekipleri,Belediye Zabıta ekipleri,Jandarma ekipleri,emniyet ekipleri,İlçe Tarım müdürlüğü ekipleri,mahalle ve köy muhtarları İlçe Kızılay temsilciliğinin ve herkesin dört elle vatandaşın yardımlarına koşması Bahşılı da VEFA ekibinin Kaymakam Ahmet Altun, Belediye Başkanı R.Zafer Tekin kontrollerinde vatandaşın yardımına koşmaları Bahşılı da işlerin yolunda gittiği vatandaşın sokağa çıkmadığı ve ekiplerin sürekli koşturduğu görülmektedir. Geriye 10 NİSAN pOLİS gününe kadar evinde kalmaları ve bu görünmez KORONAVİRÜS belasından kurtulmamız kalmıştır. ÜLKEMİZİ VE HAYATI SEVİYORSAN BAHŞILI EVİNDE KAL DİYORUZ. Haberci71.AY.

Bu haber 737 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi