Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İMAMHATİPLİ ÖĞRENCİLERİN  İYİLİK KANIMIZDA VAR  KAMPAYASI

İMAMHATİPLİ ÖĞRENCİLERİN İYİLİK KANIMIZDA VAR KAMPAYASI

Tarih 12 Mayıs 2020, 12:18 Editör PINAR YILMAZ

İMAMHATİPLİ ÖĞRENCİLERİN İYİLİK KANIMIZDA VAR KAMPAYASINA İL M.EĞT.MD.KATILDI.

İMAMHATİPLİ ÖĞRENCİLERİN 'İYİLİK KANIMIZDA VAR' KAMPAYASINA İL M.EĞT.MD.KATILDI,VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayelerinde ilimizde Beşir Atalay Anadolu İHL Koordinesinde başlatılan kan bağışı kampanyamıza yoğun ilgi vardı. Başta Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi olmak üzere pek çok idareci ve öğretmenimiz Önder Derneği tarafından #İyilikKanımızdaVar sloganıyla yürütülen Kan Bağışı etkinliğine katıldı. Tüfekçi yaptığı açıklamada "Karantina günleri devam etsede hastanelerde her gün çeşitli nedenlerle kan ve kan ürünleri kullanılmaya devam ediyor. Ayrıca bazı hastaların hayatta kalabilmeleri için devamlı kan almaları gerekiyor. Bizler idareci ve öğretmenler olarak ihtiyacı olan hastalarımıza şifa olmak adına ilimizde bu gün başlatılan Kan Bağışı Kampanyasına katıldık. 11-15 Mayıs tarihlerinde saat 21.30-00.30 saatleri arasında Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda sürecek olan bu etkinliğe kan verebilecek durumda olan öğretmen ve velilerimizi bekliyoruz. " dedi. Haberci71.AY.

Bu haber 861 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi