Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bayraktar 24 Saat Duramadı

Bayraktar 24 Saat Duramadı

Tarih 08 Ekim 2009, 09:22 Editör PINAR YILMAZ

Sinan Bayraktar 24 saat duramadı Orduspor ile anlaşmak için Kırıkkale’yi terk ettmesi spor camiasında adeta bomba etkisi yarattı.

Yapılan açıklamada resmi sözleşmenin imzalanmadığı fakat sözlü olarak bir anlaşma yapıldığı ve teknik heyet ile yardımcıları konusunda her türlü görüşmenin yapıldığı, sözleşme imzalamaları konusunda bir sorun olmadığı ifade edilmişti. Karşılıklı söz kesen iki taraf hayırlı uğurlu olsan diyerek bu konuda el sıkışmıştı.


Hatırlanacağı gibi dün akşamüzeri yapılan açıklamada teknik direktörlüğe Sinan Bayraktar, yardımcı antrenörlük görevlerine Murathan Karagöl ve kaleci antrenörlüğü görevine de Hüsnü Karakoyun’un getirildiği açıklanmıştı.


Daha bu haberin üzerinden 24 saat geçmeden Sinan Bayraktar, Orduspor’dan teklif aldığını belirtmiş ve vermiş olduğu sözü unutarak hemen kentten apar topar ayrıldığı açıklandı. Bayraktar’ın Orduspor ile anlaşmak için Kırıkkale’yi terk ettiği adeta omba etkisi yarattı. Bu konuda açıklama yapan Genel Menajer Basri Kara, olayı doğruladı ve teknik heyetin göreve başlamadan şehirden ayrıldıklarını ifade etti. Kara, bu durumda takımımızın başında yine Yunus Emre Yetkin, yeni bir teknik direktör ile anlaşıncaya kadara takımı çalıştırmaya devam edecektir dedi.

Bu haber 3779 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi