Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Comenius gezileri devam ediyor

Comenius gezileri devam ediyor

Tarih 05 Kasım 2009, 00:30 Editör PINAR YILMAZ

COMENİUS proje ekibi Türkiye'nin en güzel en otantik ve değerli silahların bulunduğu müzesini MKEK Silah Fabrikası bünyesindeki müze binasında gezerek incelediler.Anıtkabir,etnoğrafya müzesi,Kapotokya,Kaymaklı mağarası ve peri bacalarını gezdiler.

COMENİUS PROJE EKİBİ YOĞUN BİR TEMPO İÇERİSİNDE GEZİLER YAPIYOR

 

COMENİUS proje ekibi 03.11.2009 günü Türkiye’nin en güzel en otantik ve değerli silahların bulunduğu müzesini MKEK Silah Fabrikası bünyesindeki müze binasında gezerek incelediler.silahlara hayran kalan grup ayrılmak istemediler ve kendi ülkelerinin yapımı olan eski silahları görünce hayret ettiler.

 

 

COMENİUS proje ekibi 03.11.2009 günü Ankara’ya gitti.Ankara’da önce cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ü ziyaret etti.savaş müzesine misafirler hayran kaldılar.daha sonra Kocatepe camisini gezen ekip,ata kuleden Ankara’yı izlediler.Anadolu medeniyetleri müzesini de gezen COMENİUS proje ekibi Ankamall alışveriş merkezini gezdiler. akşam zenger paşa konağında akşam yemeğini müzik eşliğinde yediler. gece Kırıkkale’ye döndüler.
 
04,11,2009 çarşamba günü Nevşehir’e giden ekip rehber eşliğinde kaymaklıda yeraltı şehrini gezerek Kapadokya gezisine başladılar.Avanos’ta çömlek yapımını izleyen ekibimiz öğle yemeğini otantik yapıda dağın içerisine yapılmış olan URANOS adlı restoranda yediler.Ürgüp ve çevresindeki peri bacalarını gezdiler.

AY Haberci Geniş
bilgi ve görsel şow foto galeride izleyin.

Bu haber 4081 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi