Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tüpraş Sınavı Pazar Günü Yapılıyor

Tüpraş Sınavı Pazar Günü Yapılıyor

Tarih 05 Kasım 2009, 23:34 Editör PINAR YILMAZ

08 Kasım 2009 Pazar günü Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek okulunda sabah saat:10.00,öğlen 13.00 ve öğleden sonra 15.00 olmak üzere üç seans yapılacak

Tüpraş Sınavı Pazar Günü Yapılıyor

 

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi’nde istihdam edilmek üzere eleman alınmasına ilişkin ilanlar verilmişti. 19-23 Ekim 2009 tarihleri arasında adayların başvuru süreci tamamlandı.

Kırıkkale Rafinerisi Sosyal Tesisleri’nde oluşturulan merkezde 5 gün süren başvuru kabul işlemi sonunda toplam 2927 aday başvuruda bulunmuştu.

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından, koşulları uygun olan adayların sınava katılımları için çağrı mektupları ulaşmaya başladı.

Aranan krıterlere uygun olan ve  Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise, Çok Programlı Lise, Endüstri Meslek Lisesi veya dengi okulların; Rafineri ve Petrokimya, Kimya, Motor, Makina, Torna,Tesviye, Mekatronik (Otomatik Kumanda),  Endüstriyel Mekanik, Metal (Sertifikalı Kaynakçı), Elektrik, Elektronik, Kontrol Sistemleri Teknolojisi, Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümleri mezunlarının aralarından seçilen kişilerin sınava hak kazandığı ve sınav gününü saatini bildiren mektuplar herkese ulaştı.

Buna göre 08 Kasım 2009 Pazar günü Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek okulunda sabah saat:10.00,öğlen 13.00 ve öğleden sonra 15.00 olmak üzere üç seans yapılacak olan sınavda Tüpraş gibi Avrupa devleri arasında olan petrol ve Koç camiasına girecek elamanlar belli olacak.

Sınava girecek elamanların imtihan günü gönderilen belgeyi ,nüfus cüzdanını yanlarına alarak üzerlerinde birde  kalem bulundurmayı unutmamalarını öneririz.

Haberci71 olarak haydi hayırlısı diyor ve işsizlere umut kapısı olan Tüpraş’a girecek olanlara şimdiden başarılar diliyoruz.

Haberci71

 

Bu haber 3171 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi