Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
300 Trilyonluk Yatırım Geldi

300 Trilyonluk Yatırım Geldi

Tarih 29 Ocak 2010, 07:51 Editör PINAR YILMAZ

300 Trilyonluk Yatırım Geldi

Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İl Danışma Meclis Toplantısına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Kırıkkale Koordinatörü Fatih Arıkan, Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Başkanı Zühtü Aksal ve partililer katıldı. Veli Korkmaz 2004 2009 yıllarında Kırıkkale’nin 300 trilyon yatırım aldığını belirtti

Kırıkkale Koordinatörü Fatih Arıkan yaptığı konuşmada "AK Parti sayesinde ülkemiz, Atatürk'ün çizdiği muassır medeniyet seviyesine doğru hızla ilerliyor. AK Partiyi eleştirenler, geçmişi unutarak bizleri küçümseyip ve beğenmeyip yeniden iktidarın uzundan tutmaya çalışıyorlar. Bizim milletimiz bundan sonra koalisyon ister mi? 2001'de koalisyonların Türkiye'ye neler getirdiklerini gördük. Bir birlerine nasıl düştüklerini hep beraber izledik. işte o dönemler bizi iktidara taşıdı" ifadelerine yer verdi.

 
Yine iktidar olacağız
AK Parti'nin bundan sonraki dönemde de iktidar olacağını ifade eden Kırıkkale Koordinatörü Arıkan "Türkiye ne zaman bir sıçrama yapsa bu tek iktidarlı dönemlerde olmuştur. Milletin karşısında hiçbir güç duramaz. Milletin istemediği hiç bir şey olamaz. Siz her zaman dik duracaksınız. Sizin dik duruşlarınız bizleri daha da güçlü kıldı. Başbakanımızın dediği gibi dik duracağız dikleşmeyeceğiz. Türkiye'nin 3. bir AK Parti iktidarına ihtiyacı var. Sistemin oturması için bu gerekli. Biz geçmiş dönemlerde ki iktidarların hayal edemedikleri şeyleri yaptık. Başbakanımız artık bir Dünya Lideri. Dünya'nın doğru söyleyenlere ihtiyacı var" şeklinde konuştu.
 
Yatırımlar devam edecek
AK Parti'nin bu zaman kadar ihmal edilmiş sorunlar üzerine çalıştığını söyleyen Milletvekili Turan Kıratlı " Türkiye'nin iç ve dış politikada itibarı artıyor. İnsanlar değişime kolay alışamıyor ve tepki gösteriyorlar. Tüm bunlara rağmen yatırımlarımız kar kış demeden devam ediyor. Kırıkkale'de 2.5 yılda 100 proje ürettik. Bu projelerin bir kısmı da mega projeler. Kırıkkale'de 20 firma yatırım için çalışmalrını sürdürüyor. Bu yatırımlar bir çok işsiz vatandaşımıza iş umudu oluyor. Ayrıca Makine Kimya için 105 proje üretildi. Ve bu projelerin birçoğu hayata geçirilmeye başladı" şeklinde konuştu.  
 
Bizi kıskanıyorlar
Keskin Devlet Hastanesi ile ilgili sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapıldığını dile getiren Milletvekili Kıratlı "Keskin Devlet Hastanesi'nde yaşanan doktor sıkıntılarını çözmek için bir takım çalışmalar yaptık. Keskin Devlet Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi'nin şubesi konumuna getiriliyor. Kırıkkale'ye yatırımlar hızla devam ediyor. Bu projeler gerçekleştiğinde Kırıkkale'de ki tüm işsizler iş sahibi olmuş olacak. Kırıkkale bir iki yıl içinde en iyi gelişen iller arasında yer alacak. Bazı kesimler AK Parti'nin çalışmalarını ve başarılarını kıskandıkları için cephe almış durumdalar. Bunlara karşı durmak için birbirimize daha sıkı kenetlenmeliyiz" dedi.
 
300 trilyon yatırım yaptık

Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise yaptığı konuşmada "AK Parti döneminde gerçek kimliğine kavuşan yerel yönetimler bu dönemde farkını ortaya koydu. Kırıkkale aldığı hizmetler bakımından Türkiye genelinde iyi konumda. 2004–2009 yılları arasında Kırıkkale 300 Trilyon TL yatırım aldı. AK Parti Türkiye'ye devrim niteliğinde dönüşüm yaşattı. Biz her zaman iyinin ve güzelin peşinde koştuk ve koşmaya da devam edeceğiz. Teşkilat olarak hiç bir zaman yanlış yapmadık. Hatalarımız ve eksikliklerimiz tabiki de oldu. Ama asla hata yapmadık" şeklinde konuştu. İl Başkanı Zühtü Aksal " Bizim görevimiz ve misyonumuz her zamankinden daha büyük bir değer taşıyor. Çalışmalarınızı küçük görmeyin. AK Parti'ye kazandırdığınız tek bir oyun bile çok büyük önemi var" şeklinde konuştu.

Bu haber 4745 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi