Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Meclis Gündemi Yoğun

Meclis Gündemi Yoğun

Tarih 31 Ocak 2010, 19:19 Editör PINAR YILMAZ

Meclis Gündemi Yoğun

Kırıkkale İl Genel Meclisi Toplantısı Pazartesi günü saat 10:00’da yapılacak. İl Genel Meclisinin Gündeminde 15 madde var. Toplantı için hazırlıklar devam ediyor

Konuyla ilgili olarak şu bilgiler verildi: İlimiz Keskin İlçesi Kaçak, Hacıömersolaklısı, Haydardede, Üçkuyu, Aşağışıh, Armutlu, Delice İlçesi Yaylayurt ve Sulakyurt İlçesi Sofularçifliği köyleri köy yerleşik alanlarının onaylanması talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz Balışeyh İlçesi Merkez Mahallesi 317 ada 1 parselde kayıtlı 4.480 metre kare hissenin İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsis edilmesi talebine ait imar ve bayındırlık raporlarının okunması.

 
Köydes uygulaması
İl Genel Meclisinin 05.10.2007 tarih ve 129 sayılı kararıyla ihdas edilen ve münhal bulunan İl Özel İdaresi memur kadrolarının TH sınıfı 1. derece mühendis kadrosunun iptal edilerek yerine TH sınıfı 4. derece Şehir Plancısı unvanı ile kadro değişikliği yapılması talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. Stratejik plan, yatırım ve çalışma programında bulunan işler, Köydes programının uygulanması ve acil afet durumlarında gerekli müdahalelerin yapılabilmesi için 4857 sayılı iş kanununa tabi olarak görev yapan personele, ihtiyaç duyulması halinde, fazla çalışma yaptırılması ve fazla çalışma ücretinin İl Özel İdare bütçesinin ilgili bölümünden ödenmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi.
 
Belediye borçları
Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait beton ve zemin test laboratuarı deney ücretlerinin güncelleştirilmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İl Özel İdaresine ait iş makinelerinin İl Özel İdaresinde görev ve sorumluluk dışında kalan hizmetler için talep edilmesi durumunda uygulanacak ücret tarifesinin güncelleştirilmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. 5747 sayılı kanun gereği kapatılarak köye dönüştürülen ilimiz Keskin İlçesi Ceritmüminli ile Merkeze bağlı Ahılı Belediye Başkanlıklarının personel ve üçüncü şahıslara ödemesi gereken borçlarının takviminin belirlenmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi.
 
Köy içme suları

Meclis izleme komisyonu raporunun görüşülmesi. İlimiz Balışeyh İlçesi merkezinde 195 ada 25 parselde kayıtlı arsaların üzerinde mülkiyeti bulanan Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait binanın Halk Eğitim hizmetleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesi talebinin görüşülmesi. 2010 yılı köy içme suları tesislerine yapılacak yardım üst sınırının değerlendirilmesi. İl Özel İdaresi bütçesi bölümleri arasında aktarma yapılması talebi görüşülmesi. İl Özel İdaresi bütçesi bölümleri arasında aktarma yapılması talebinin görüşülmesi İl Özel İdaresinde mahkûm çalıştırılması için protokol imzalamaz üzere Valilik makamına yetki verilmesi.”

Bu haber 4346 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi