Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Projelerde İl Birincileri Açıklandı.

Projelerde İl Birincileri Açıklandı.

Tarih 21 Şubat 2010, 12:08 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale İl Milli Eğitim müdürlüğünün Bünyesinde yapılan Proje Tabanlı Beceri Yarışması sonuçları açıklandı.

İL BİRİNCİLERİ AÇIKLANDI.

BECERİLERİNİ KONUŞTURDULAR, ÖDÜLE DOYDULAR

 

2009-2010 Eğitim Öğretim yılında Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü, Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü, Ticaret ve Turizm Öğretim Genel Müdürlüğü, Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini yürüten okul ve kurumlarda tüm programlarda öğrenim gören öğrenci ve kursiyerler arasında Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğünün 2009/87 sayılı Genelgeleri doğrultusunda Proje Tabanlı Beceri Yarışması 17/02/2010 tarihinde Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde yapılmıştır.

Kırıkkale İl Milli Eğitim müdürlüğünün Bünyesinde yapılan Proje Tabanlı Beceri Yarışması sonuçları açıklandı.

10 dalda hazırlanan 53 farklı projede, yarışmacılar yarışmayı kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Öğretmen, usta öğretici, öğrenci ve kursiyerlerin heyecanla başlayan Proje Tabanlı Beceri Yarışmasına ilgi bir hayli yüksek oldu.  Bütün yeteneklerini ortaya koyan öğrenci ve kursiyerler, heyecanlı anlar yaşadı.Her okula Dereceleri Milli Eğitim yetkilileri tarafından faks çekilerek açıklandı.resmi bir açıklama milli eğitim internet sitesinde yayınlandı.

okullardaki derece alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

Bölgede 02-04 Mart 2010 tarihleri arasında Bölge yarışması yapılacağı bildirildi.

Bölge yarışmasından sonra Bakanlık Proje Değerlendirme Komisyonunca değerlendirileceği iletilirken merakla sonuç beklenmeye başladı.

 “ DÖNÜŞÜM RÜZGARI “ BİRİNCİ OLDU.

Merkez Kırıkkale Ticaret Lisesi “Harbi İndir “ güncel programların indirilmesini sağlayan projesi ile birinci,Sulakyurt Çok Programlı lisenin Kademeli güneş takip sistemi ile güneş pillerinden elektrik enerjisi elde etme projesi ile birinci,Merkez Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek lisesi Eğlenceli Kitap projesi ile birinci,Bahşılı Halk Eğitim Merkezi Dönüşüm Rüzgarı adlı takı tasarım eseri ile Birinci,Merkez Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Pratik Ameliyat Masası projesi ile birinci,Merkez Kırıkkale Ticaret Lisesi Prosekreter projesi ile birinci,Merkez Kırıkkale otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Paşa Sarması isimli yemeği ile birinci,Merkez Kırıkkale Teknik Endüstri Meslek Lisesi Can Dostu isimli Soba Zehirlenmelerini önleme projesi ile birinci,Merkez Kırıkkale teknik Endüstri Meslek Lisesi Ayarlanabilir Rogar Kapağı projesi ile birinci,Yahşihan Halk Eğitim Merkezi ise gelin Aynası adlı kullanılmayan artık ürünlerden yapılan eserleri ile il birincisi olmuşlardır.

Kırıkkale il bazında yapılan yarışmalarda eserleri ile dereceye giren öğrenciler sonuçları öğrenince heyecanları iyice arttı.

AY-Haberci

Bu haber 5353 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi