Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale'den orta hakem'e tepki

Kırıkkale'den orta hakem'e tepki

Tarih 23 Şubat 2010, 07:54 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale'den orta hakem'e tepki

Kırıkkalespor kendi sahasında konuk ettiği lider Ankara Keçiörengücü maçını yöneten İzmir bölgesi hakemlerinden Özer Özden’e isyanda. Maçı çileden çıkaran, sürekli olarak Keçiörengücü yanlı kararlar veren hakeme bir tepki de Koçman’dan geldi.

Koçman hakemleri daha dikkatli olmaya çağırdı. Kırıkkalespor taraftarları ise, biz hayatımızda böyle hakem görmedik, iki penaltımızı vermedi, bazı olayları görmezlikten geldi, bizleri çileden çıkardı,  zaten Kırıkkalespor maçını yönetmeye gelen hakemler özellikle seçilip de gönderiliyorlar, bizler böyle kötü maç yöneten hakemler istemiyoruz, diyerek tepki gösterdiler.
Diğer yandan emniyetin sert kullanması da taraftarca protesto edildi. Önceki haftalarda da görülen emniyet güçlerinin taraftarlara kaba davranmaları bu maçta da görüldü. Emniyetin Kırıkkalespor taraftarlarına anlayışsız davranmasına tepki gösteren futbolseverler, bizler deplasmandaki maçlara gidiyoruz ama bu kadar sıkı güvenlik yok, bu sıkı güvenlik sadece Kırıkkale’de var, bizler dayak yedik ama hiç kimse oralı bile olmadı dediler. 

Bu haber 5842 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi