Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kamu-Sen'den Kadri Kartal'a Ziyaret

Kamu-Sen'den Kadri Kartal'a Ziyaret

Tarih 23 Şubat 2010, 07:55 Editör PINAR YILMAZ

Kamu-Sen'den Kadri Kartal'a Ziyaret

Emniyet Müdürü Kadri Kartal’da çalışmalarında başarılar dilediği Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Cengiz Uçarsu, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin, Türk Kültür Sanat-Sen Şube Başkanı Köksal Pekuz ve Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Mehmet Düzenli ile birlikte ziyaretin anısına fotoğraf çektirdi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ziyaret etti. Sendika yöneticilerinden çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kartal, sendikal çalışmalarda emniyetin iki ayrı önemli görevi olduğunu dile getirdi.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yücel Karabacak’ın sendikal çalışmaları ile ilgili bilgi verdi ziyarette, 11 iş kolunda faaliyet gösteren Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de en büyük sendikal örgütlenme olduğunu söyledi. Kırıkkale’de 4 bin 500’e yakın üyesi olan Kamu-Sen’e bağlı sendikaların üyelere hizmet vermenin yanı sıra, sendikal mücadelelerde de ön saflarda yer aldığına işaret eden Yücel Karabacak, Emniyet Müdürü Kartal’a özellikle okullarda başlayan yeni uygulama için teşekkür etti.
 
Kırıkkale’nin genel manada güvenlik açısından sıkıntısız bir il olduğunu, bunun için de kendilerini biraz olsun şanslı addettiklerini dile getiren Emniyet Müdürü Kartal “Şu anda küçük rötuşlar yapıyoruz. Huzurun tesisi önemli, bunun devamlılığı da önemli. Polis, sadece gayri yasal değil, mevcut anayasal hakların kullanılmasının da teminatı. Polisimiz o hakların kullanılması için de görevi başında. Bu noktanın göz ardı edilmemesi gerek. Sizler anayasal haklarınızı kullanırken, sizin güvenliğinizi sağlamamız da gerekiyor” dedi.
 
Sendikal çalışmalarında emniyet güçlerinin varlığının önemini bildiklerini kaydeden Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yücel Karabacak “Bizim sendikalarımız ilkeli, kararlı ve tutarlı bir yapıya sahip ve milli manevi değerlerimize saygılıdır. Eylemlerimizde hiç taşkın bir hareket olmaz, eylem etiği içerisinde faaliyetlerimizi sürdürürüz. Devletimizin malına, esnaflarımıza zarar vereci hiçbir hareket sergilenmez” şeklinde konuştu. Türkiye’de 3,5 milyon memur olduğunu hatırlatan Karabacak, faaliyetlerinin ülke ve kamuda çalışan herkes için önem taşıdığına işaret etti.

Bu haber 4523 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi