Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Pusula Gazetesi Yenileniyor

Pusula Gazetesi Yenileniyor

Tarih 14 Ekim 2008, 18:33 Editör PINAR YILMAZ

Pusula Gazetesi Yenileniyor

Pusula Gazetesi Yenileniyor

Sayfa boyutunu büyüten, renklendiren, içerik ve mizanpajını değiştiren ve güçlendiren gazetemizin yeni formatıyla çıkardığı ilk sayı, hummalı ve heyecanlı bir hazırlık çalışmasının ardından, hafta başı sizlerle buluşuyor.

 

Gazetecilik, yaşamın her alanındaki "önemli", "ilginç" ve "yeni" gelişmeleri sistematik olarak izlemeyi, irdelemeyi ve anlamlı ilişkiler içinde duyurmayı gerektiyor. Mesleğimizin doğası, gazetecilikte, doğru, güncel ve tarafsız haberleri yaşamın bütün kesitlerine yaymaktır. Yenilenen ve Renkli sayfalarının göze çarptığı gazetemizde, Güncel, Politika, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Spor haberlerinin yanı sıra Röportajlarla Başkent Gündemi yer alıyor. Gazetedeki değişimin yalnızca biçimle ve sayfa içerikleriyle ilgili olmadığını belirten Gazetemiz İmtiyaz sahibi Mehmet Altundağ, esas değişimin habercilik tarzının derinleşmesi ve güçlendirilmesinde yattığını ve okurlara daha doyurucu ve zengin haberler sunma arayışında olduklarını belirtti. Öte yandan Yorumları ile bir birinden değerli yazarlar, günün ve haftanın gelişmelerini sizler için kaleme alacak.

Bu haber 13962 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Teknoloji

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı Aşağı Mahmutlar'lı hemşerimiz Dr. Cebrail Taşkın Ağ Teknolojileri ve Telekomünikasyon adında bir kitap yayınladı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı. Sosyal ağ Facebook'ta 53 milyon kişinin oynadığı Farmville uygulamasına yasak geldi.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi