Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Karakeçili Festival Şenliği Başladı

Karakeçili Festival Şenliği Başladı

Tarih 24 Eylül 2010, 01:09 Editör PINAR YILMAZ

İlçe içerisinde hummalı bir çalışma başlatılarak görev dağılımları yapılmış herkes yapacağı işi biliyor.

BU ŞENLİK BAŞKA OLACAK

BELEDİYE- KAYMAKAM’LIK VE HALK EL ELE FASTİVALE BAŞLADILAR

 

Yapılmaya başlandığı 1995 Yılından beri sürekliliği ile ön plana çıkan hatta Devlet Yetkilileri tarafından uluslar arası festivale dönüştürülen Karakeçili uluslar arası kültür şenliğinin 16.sı 24.25 Eylül’de yapılıyor.

İlçe içerisinde hummalı bir çalışma başlatılarak görev dağılımları yapılmış herkes yapacağı işi biliyor.

 

Karakeçili Kaymakam’ı  Tuğba Genç,"ilk defa bir festival komitesinde bulunmama rağmen şu ana kadar hiç problem çıkmadı.Halkın katılma eğilimleri bana samimi geldi,gerçekten farklı olacağına inanıyorum,yufka yapan kadınların tandırlarına gittim çok istekli gördüm. Belediye Başkanı ve ekibi halkı iyi tanıyor,bütün organizede beraber çalışıyoruz,inşallah başarılı olacağız,bu bayram Karakeçili’ lerin bayramı.Bizler bunu bir düğün alayı gibi yapmak için hep beraber olduk.Cuma cumartesi bayram ilam ettik.bütün Kırıkkale’nin ve Karakeçililerin bayramımıza katılacağına inanıyorum.”dedi.

Belediye Başkanı Salih Avan’da 16 cı festival’in komitesinde bizzat bulunmanın gururunu yaşıyorum diyerek devam etti. Başkan Avan,”biz canla başla çalışıyoruz. Halkımızdan Allah razı olsun şenliklerine sahip çıktılar.onların kaygılarını biz iyi tespit ettik,artık organizatörlere festivali verip geri çekilip durmayacağız sonuna kadar hep beraberiz.bu sene çok farklı olacak,amacı genel kültürümüzü yaşatmak olan şenliğe,düğünümüze halk sahip çıkacak buna inanıyorum.

Aşçıları ile,gözleme yapan kadınlarımızla,misafirleri ağırlayacak insanımızla,ihtiyarımız gencimizle hep beraber bu işin altından başarı ile kalkacağız.”diyerek halkı düğünümüze davet ediyorum ,şeklinde çağrıda bulundu.

Bu haber 3585 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi