Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Lara nın Basına ilgisi

Lara nın Basına ilgisi

Tarih 29 Eylül 2010, 11:12 Editör PINAR YILMAZ

Lara konser esnasında fotoğrafını çeken iki kişiye odaklanarak geçmişe doğru öyle bir daldı ki.

LARA’NIN ERHAN GÖGEM’E VE AHMET YAMAN’A İLGİSİ

LARA’DAN KIRIKKALE BASININA ÖVGÜLER

 

Lara konser esnasında fotoğrafını çeken iki kişiye odaklanarak geçmişe doğru öyle bir daldı ki.

gazetecilerin en tecrübeli olan iki kişiyi erhan gögem (DHA) ve ahmet yamanı (AA) yanına gelerek elini Erhan gögemin yakasına attı,” arkadaş bu erhan abi ve ahmet abi varya benin çocukluğumda babamın org resitalinin önünde türkü söylediğim yıllardan bu zaman kadar benim kahrımı çekiyorlar,ben bunlara çok şey borçluyum allah onları başımızdan eksik etmesin.” diyerek bütün Kırıkkale Basınına övgüler yağdırdı.

Devam etti,”bir keresinde askeri gazinoya giremeyen erhan abi bana ajanlık yaptırdı.içerde aradım birşey bulamadım birde baktım yetkili bir inin eşinin çorabı kaçmış bende onu söyledim,ertesi günü manşetlerde falan kişinin eşini kaçık çorapla gazinoya aldılar diye haber çıktı.” ondan sonra benim kırıkkale dışı serüvenlerimiz başlayınca ancak birkaç yılda bir görüşüyoruz.şimdi ikisini yan yana görünce eski günler aklıma geldi .”dedi.

Konser boyunca tetikte duran  kurt gazeteci ve yılların eskitemediği kurt fotoğrafçı Ahmet yaman’ın objektiflerinin yönünü kendine dönük gördüğü anlarda ilginç ve özel pozlar Vererek onları ve seyircileri mutlu etti.

Muhteşem konserinde Kırıkkale’ye Lara gelmiyormuş diyenlere çok güzel cevap verdi.

Enson albümünden söylediği şarkılara gençlerin katılmasından memnun oldu.tabiki promramda Hacı Taşan ve Neşet Ertaş’tan güzel Türkülerle konserini bitirdi.

HABERCİ OLARAK ERHAN AĞABEYLE BİZDE LARA'YA AHTE VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.ONA VERDİĞİMİZ EMEKLER HELAL OLSUN,YOLU AÇIK OLSUN,HERYERDE KIRIKKALE'NİN YÜZ AKI OLSUN.DİYORUZ.

AY-Haberci

 

Bu haber 4931 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi