Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
NT de Müşterilerine Hat Sanatında İndirim

NT de Müşterilerine Hat Sanatında İndirim

Tarih 01 Ekim 2010, 01:00 Editör PINAR YILMAZ

İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi bölümü mezunu Oğuz Kızıklı Kırıkkale NT mağazasında Hat sanatı çiziyor.

HAT SANATINDA BİR DAHİ ŞEHRİMİZDE NT DE

 

İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi bölümü mezunu Oğuz Kızıklı Kırıkkale NT mağazasında Hat sanatı çiziyor.

NT nin davetlisi olarak Kırıkkale’ye gelen Sanatkar potre,Yağlıboya,Karıkatör ve Hat sanatı ile uğraşıyor.şimdiye kadar Bosna Hersek,İstanbul,Ankara ve Amasya’da sergiler açan sanatçı Oğuz Kızıklı, ” ben NT nin daveti üzerine geldim,mağazadan alışveriş yapan müşterilerimize çanak üzerine Hat sanatı ile istenilen her şeyi yazıyorum.Hat Kaligrafi işleri yapıyorum.70 adet tablo ile İstanbul,Ankara,Bosna Hersek ve memleketim Amasya’da kişisel sergilerim oldu.Kırıkkale’de buna hazırsa gelir sergimi yaparım.şimdilik NT de Hat sanatını isteyen insanlara uygulayıp üç çeşit tabak üzerine yazıyorum %60’a  yakın indirimlerimiz söz konusu.”diyerek Kırıkkale’lileri davet etti.

Bu haber 5496 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi