Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TÜPRAŞ Tiyatro Kulübü Sahnede

TÜPRAŞ Tiyatro Kulübü Sahnede

Tarih 03 Ekim 2010, 11:10 Editör PINAR YILMAZ

Tüpraş İzmit Rafineri Çalışanlarından oluşan personelin oynadığı Tiyatro Bir Çocuksu Sergüzeşt İstanbul müzikali gösterisi Kırıkkale il kültür müdürlüğü salonunda sergilendi.

KIRIKKALE’DE “BİR ÇOCUKSU SERGÜZEŞT “ İSTANBUL MÜZİKALİ OYUNU SERGİLENDİ 

TÜPRAŞ TİYATRO KULÜBÜ KIRIKKALE’DE SAHNE ALDI 

Tüpraş SAK Sosyal Aktivite  kulüpleri kapsamında tamamı Tüpraş İzmit Rafineri Çalışanlarından oluşan  personelin oynadığı Tiyatro “Bir Çocuksu Sergüzeşt “ İstanbul müzikali gösterisi Kırıkkale il kültür müdürlüğü salonunda sergilendi.

Kırıkkale Rafineri Müdürlüğü personel ve ailelerinin,Bahşılı Çok Programlı lise’si idarecileri ve öğrencilerinin katıldığı Tiyatro gecesine Rafineri Müdürü Engin Ardanuç,Tüpraş genel müdürlüğü kurumsal iletişim müdürü Seval Kızılcan,Rafineri Çalışanları ve Aileleri katıldı.

İki perde olarak sergilen oyun çok beğeni kazanırken oyun sonunda kulüp başkanı Gökhan Boztepe, yönetmen Ufuk Aşar’a ve bazı oyunculara çiçek verilerek teşekkür edildi.

18 oyuncudan oluşan tiyatro ekibi kurum kulüp lideri Gökhan Boztepe,”tiyatro kulübünün kurulmasında büyük emek sarf ettim.bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.bu oyunu kurum olarak Müjdat Gezen’ den istediğimizde ,sizin gibi tiyatro sevdalılarından ücret alınır mı diyerek,oynamamıza müsaade etti ve ücret bile almadı,amatör ruha benden destek.değerli oyuncu arkadaşlarımla büyük yetenek yönetmenim ufuk beyle altı ayda çalışarak bu hale getirdik." dedi.

Rafineri müdürü Engin Ardanuç,”biz Tüpraş ve Koç Holding olarak İzmit çalışanlarının ve ailelerinin performansına hayran kaldık,tebrik ediyoruz.”

-“ Kurumumuz Çalışanlarımız ile ailelerini bir araya getirdik.deneyim ve birikimlerini paylaşmak,üyelerin eğitim ve etkinliklerle kendilerini geliştireceği bir ortam oluşturmak amacıyla alt yapı çalışmalarına 2008 yıllarında başlanan ;sosyal aktivite kulüplerimiz (SAK) kuruldu.SAK kapsamında doğa aktiviteleri,fotoğrafçılık,sualtı,yelken,müzik,tiyatro,gezi ve gurme,arama-kurtarma oluşan 8 kulüp faaliyet gösteriyor.bu gece müthiş bir tiyatro gecesi yaşadık,emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Tiyatro sonunda bütün oyuncuları tanıtarak teşekkür eden Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürü Seval Kızılcan,” tiyatrocularımızla gurur duyuyoruz,işte Tüpraş İşte iletişimde başarı. “ dedi.

Daha sonra bütün tiyatro ekibi ile Rafineri site kulüpte verilen yemekte günün mutlu yorgunluğu atıldı.

    

Kulüpteki yemekte günün sürprizi ise TEMA Kırıkkale il temsilcisi Mustafa Akın’ın yaptı.

Akın’ın temin ettiği 2 metrelik özel çam fidanı Tiyatrocular adına sitede ayrılan yere dikilmek üzere kulüp kurucusu Gökhan beye Rafineri müdürü Engin Ardanuç tarafından hediye edildi,” bu ağaç tiyatro kulübünü sembolize edecek adınız daima yaşacak denildi.”     

      

AY-Haberci

 

Bu haber 5210 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi