Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tarihçi Yazar Selçuk Silsüpür Sitemizde.

Tarihçi Yazar Selçuk Silsüpür Sitemizde.

Tarih 05 Ekim 2010, 23:12 Editör PINAR YILMAZ

Sitemiz Yazarlar Ordusunu Büyütüyor

  OĞUZLAR KİTABININ YAZARI SİTEMİZDE.                                   

 

 SELÇUK SİLSÜPÜR KİMDİR?

 

20.05.1965’ de Kırşehir’e bağlı Kaman ilçesinin Hamit kasabasında doğdu. Ailesi o 5 yaşlarında iken Keskin ilçesine göç etti. İlk ve Ortaokul tahsilini Keskin’de yaptı. Lise tahsilini Kayseri-Güneşli Ziraat Meslek lisesinde yaptı. Bu okuldan Ziraat Teknisyeni unvanı ile mezun olarak Tarım Bakanlığında göreve başladı. İlk görev yeri Adıyaman-Çelikhan ilçe Tarım Müdürlüğüdür. Hem çalışıp hem okuyarak Ziraat ve İşletme Fakültelerini bitirdi. Nevşehir Tarım İl Müdürlüğünde çalışırken 1989-1990 yılları arısında Yedek Subay olarak askerliğini yaptı. Keskin Hindicilik Üretme İstasyonunda Şube Şefi ve İşletme Müdürü olarak görev yaptı. Hindicilik ve Tavukçuluk konularında uzman olarak çeşitli konferans ve seminerler verdi. 2002-2003 yılları arasında Muğla-Fethiye Arıcılık Üretme istasyonunda Teknik elaman ve Arıcılık Kurs öğretmeni olarak çalıştı. 1997-2002 ve 2005 yılları arasında ek ders karşılığı çeşitli okullarda İngilizce öğretmenliği yaptı. Kırıkkale Bahşili İlçesinde teknik eleman ve ilçe müdürü olarak görev yaptı.

        2009 yılında OĞUZLAR “Beydili Boyu, Cerit Aşireti ve M.Rıza bey(SİLSÜPÜR) “ adlı Tarihi-Araştırma kitabını çıkararak Araştırmacı-yazarlığa başladı. Ayrıca Sevginle ve Gurbetkuşu adlarında basıma hazır iki adet şiir kitabı bulunmaktadır. İl gazetesine ve Egeliyim.net ve Kalahaber.net internet gazete ve sitelerinde de köşe yazarı olarak makale yazmaktadır.Yazarımız “Tarihte Türkler” konulu Tarihi bir araştırma kitabının da çalışmalarına devam etmektedir. Amatör olarak da arıcılık yapmaktadır.

        1993 yılında evlenen yazarımız iki çocuklu olup, İngilizce bilmektedir.

Sitemiz Haberci71 yazarlar Köşesinde tarihimize ışık tutacak konular olduğu gibi, güncel konularda köşe yazılarını bekliyor ,çalışmalarında her türlü desteği vereceğimiz gibi başarılarının da devamını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 4397 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi