Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sedir Restoran ve Aile Çay Bahçesi Açılıyor

Sedir Restoran ve Aile Çay Bahçesi Açılıyor

Tarih 16 Ekim 2010, 21:01 Editör PINAR YILMAZ

Sedir Restoran ve Aile Çay Bahçesi Açılıyor

Sedir Restoran ve Aile Çay Bahçesi Açılıyor

Eski Devlet Demir Yolları Lojmanlarının bulunduğu bölgede bir süredir devam eden çalışmalar neticelendirilmek üzere. Sedir Restoran ve Aile Çay Bahçesi Kırıkkalelileri şehrin orta yerinde Orta Asya Kültürüyle buluşturacak bir mekan olarak dizayn ediliyor

15 SONRA HİZMETTE
Devlet Demir Yolları Lojmanlarının yıkılmasının ardından ihaleye çıkarılan projenin çalışmaları bir süredir devam ediyor. 4 bin metrekareye yakın bir alan üzerine kurulacak Sedir Restoran ve Aile Çay Bahçesi Kırıkkale’de Orta Asya rüzgarı estirecek. Sedir Restoran ve Aile Çay Bahçesi ile ilgili bilgi veren Haydar Uzun, kapalı 300 açık alanı ile birlikte bin kişi kapasiteye ulaşacak olan işletmenin 15 gün içerisinde hizmete açılacağını söyledi. Orta Asya Kültürü’nü yansıtan bir dekorasyonla dizayn edilen işletmede Özbekistan’dan getirilen el işlemesi dekoratif malzemeler kullanıldığını ifade eden Uzun şu bilgileri verdi.

ORTA ASYA’NIN
YEMEK KÜLTÜRÜ
“Restoranımız da özel bir yemek menüsü hazırladık. Dünyaca ünlü Özbek Pilavı en çok beğenilen ve tercih edilen hizmetimiz olacak. Orta Asya’nın yemek kültürü bizlerin damak tadına çok uygun. Biz de bu ağırlıkta bir menü hazırlayacağız. Restoranımızda yemek masalarının yanı sıra yer sofralarımız da olacak. Aile Çay Bahçemizde kamelyalar ve çocuk oyun parkımız olacak. Çocuklar parkta oynarken, aileler restorandan çocuklarını kamera sistemi ile izleyebilecekler. 300 kişilik restoranın yanı sıra toplamda bin kişilik bir işletme olacak. Sedir Restoran ve Aile Çay Bahçesi kendisine has mimarisi ile şehrimize hem bir güzellik katacak.”

 

 

Bu haber 2366 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi