Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Lisesi 1979 Mezunları Bir Araya geldi

Kırıkkale Lisesi 1979 Mezunları Bir Araya geldi

Tarih 31 Ekim 2010, 20:05 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Lisesi 1978/1979 Mezunları bugün 32 yıl sonra Öğretmen Evinde bir araya geldi.

KIRIKKALE LİSESİ 1979 MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale Lisesi 1978/1979 Mezunları bugün Öğretmen Evinde bir araya geldi.

Organizasyonunu Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden DOÇ. Dr. Uğur Yahşi,Kırıkkale İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Eroğlu’nun yaptığı mezunların buluşması 32 sene sonra Kırıkkale’de gerçekleşti.

Genelde Ellerindeki Sınıf Toplu ve Pul Fotoğraflarından birbirlerini tanıyan ve sınıf içerisindeki lakaplarından yola çıkarak eski günleri yad eden eski sınıf arkadaşları anıları tazalediler.

Sınıflarda her zaman ön plana çıkan arkadaşlar vardır işte onlardan birkaçı;

Baba Sadık ( Sadık Tufan ),

Minik İsmail (İsmail Akaya),

Muhteşem Süleyman ( Süleyman ünlü ),

Ulaşlı (Adnan Ahmet ),

Rusyalı Ahmet ( Ahmet yeşil ),

Atatürk Filezof  (Fevzi Sivri),

Sodyum Klorür Naci (Naci Aktaş),

Karaoğlan(Nurettin Karaoğlanoğlu),

Tatar Recep (Recep İçin),

Orloncu Ali (Ali Güneş) gibi tespit etiğimiz takma lakaplı liseliler unuttukları adları ile çağrıldılar.

Amacın ne olduğunu Kırıkkale İl Milli Eğitim Şube müdür Ali Eroğlu şöyle anlattı.”biz bu yola çıktığımızda önce Kırıkkale içerisindeki arkadaşlarla koordine kurduk.sonra İllere dağılan sınıf ve devre arkadaşlarını tek tek bulduk tabiki bu çalışma dört ay sürdü.

ilk buluşmamız olmasına nazaran umduğumuzdan daha kalabalık katılım oldu.Arkadaşlarımızla 32 yıl sonra bir araya gelerek,dostlukları yenilemek,siyasi hiçbir fikrin öneminin olmadığı tek amacın sınıf arkadaşlığımızın yıllar sonra bile nasıl perçinleştiğini görmek olmuştur.Bu Lise Binasının bizde ve Kırıkkale de tarihi bir anlamı var.ilk mezunlar olarak bizlerde aynı isim altında Kırıkkale Lisemiz de bir  araya geldik,okuduğumuz sınıflardaki sıralara oturduk,sınıf başkanlarımız yoklama yaptı,hasretlikler giderildi,anılar tazelendi. İstanbul,İzmir,Marmaris,Muğla,Antalya,Ankara,Çankırı ,Kırıkkale gibi daha birçok illerden katılan arkadaşlarımız oldu.bundan sonrada devam ettirmek istiyoruz,katılımların daha da geniş olacağına inanıyoruz.” diyerek katılan herkese teşekkür etti.

Öğretmen evi bahçesinde sohbetlerden sonra yemek ikram edildi.daha sonra Kırıkkale lisesi Tabela ve okul girişi önünde Hatıra fotoğrafı çekildi.

-6 FEN A-B-C-D-E-F-G-H-İ sınıflarına gidilerek her öğrenci 32 yıl önceki eski sıralarına oturdular.sınıf başkanlarının yaptığı yoklamada gelemeyen eski öğrenci arkadaşları sınıfta yok  olsa da gelecek yıllarda eksikliklerini  tamamlayacaklarına söz verdiler.

Bahşılı Atadönmez mahallesindeki Zeki çalkan hocaya ait villanın bahçesinde ikram edilen çay dan sonra bir dahaki buluşma gününe kadar vedalaştılar.

KIRIKKALE LİSESİ 6 FEN A SINIFININ PUL FOTOĞRAFLARI 32 YIL SAKLANMIŞ,BUGÜN BUNUNLA YOKLAMA ALINDI.
 

AY-Haberci71

Bizde Haberci71 sitesi olarak,üstelik 1979 Kırıkkale Meslek lisesi mezunu olarak ,siz eski mezunların bir araya gelerek hayatın dikenli yollarında ne durumda olduklarını,arkadaşlarınızın şekillerinin nasıl değiştiğini,öğrencilik yıllarındaki samimi arkadaşlığın ne kadar çok önemli olduğunu ispatlayarak diğer mezunlara da ışık oldunuz.umarız bu buluşma devam ederek büyür.bir dahakine hocalarınızla da kontak kurarak onları da, hayatta iseler getirmeniz çok iyi olurdu,diyor ve bu dostluk meşalesinin daim olarak yanmasını temenni ediyoruz.

BU BULUŞMANIN DİĞER FOTOĞRAFLARINI ÖZEL FOTO GALERİSİNDE İZLEYEBİLİRSİNİZ.TIKLAYIN YETER.

 

AY-Haberci ÖZEL

Bu haber 14062 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi