Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TTNET Vitamin Tanıtılacak

TTNET Vitamin Tanıtılacak

Tarih 24 Ekim 2008, 10:31 Editör PINAR YILMAZ

Bilgisayar Başında Tekrar Edebilecek

Ttnet Vitamin Tanıtılacak

Türk Telekom tarafından hazırlanan, ‘TTNET Vitamin’ eğitim paketi Kırıkkale’de tanıtılacak. Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak geliştirilmiş ve internet üzerinden kullanılan bir eğitim destek aracı olan TTNET Vitamin, İlköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrenci ve öğretmenlerinin eğitim hayatını kolaylaştırmak için hazırlanmıştır.

 

BİLGİSAYAR BAŞINDA TEKRAR EDEBİLECEK

TTNET Vitamin’le artık çocuklar evden eğlenerek, sıkılmadan okuldaki derslerini bilgisayar başında tekrar edebilecekler. Böylece öğrencilerin hem ailelerine ayıracak zamanları olacak hem de öğretmenleri ertesi gün onları sınıfta derslerine hazırlanmış olarak bulacak. TTNET Vitamin Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerini içeriyor.

 

VİTAMİN TANITILACAK

TTNET Vitamin’in içinde öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardım eden, öğrencilerin derse olan ilgisini arttıran sesli konu anlatımları bulunmakta. Çocukların öğrenme motivasyonunu arttıran canlandırmalar ve dikkatini canlı tutan interaktif etkinlikler ile ders anlatımları eğlenceli hale getirildi. TTNET Vitamin içerisinde ayrıca hem sınıfta uygulanabilen hem de öğrencilerin anlayarak yapabileceği deneyler ve etkinlikler bulunmaktadır. Öğrencilere bilgiyi en hızlı ve ucuz şekilde ulaştırmak amacıyla Türk Telekom’un Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte hazırladığı program Türk Telekom Kırıkkale İl Müdürlüğü tarafından Öğretmen Evinde yapılacak tanıtım ile tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de kullanıma sunulacak. İçerik ile ilgili birçok yazılım programının bulunduğu Vitamin, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik olarak hazırlandı.

Bu haber 5250 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi