Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
PTT 168. Yıl Dönümünü Kutladı

PTT 168. Yıl Dönümünü Kutladı

Tarih 24 Ekim 2008, 16:39 Editör PINAR YILMAZ

168.kuruluş yıl dönemi olan PTT nin dün meydanda çelenk konulması ile başlayan program çalışanların Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program Vali Mustafa Bahrettin Demirere ziyaretle devam etti.

KALİTEMİZ SÜREKLİ İYİLEŞECEK

Kırıkkale PTT Başmüdür Vekili Ahmet Başat “Kurulumuzun çağdaş, teknolojik, verimli, üretici bir kurum olması sebebiyle 23 Ekim 2008 perşembe günü kurumuzun kuruluşunun 168. yılın sevinç ve gururla kutlanacaktır” dedi Vizyonumuz, gelişmiş teknolojiyi kullanan yektin personel ile etkin hizmet ve mutlu müşteriler görmek”diyen Ahmet Başat “Misyonumuz hizmetlerimizin müşteri ve çalışanlarımızın memnuniyetini ön planda tutarak stratejik planlamalar dahilinde belirlenen hedefler doğrultusunda uluslar arası normlara uygun olarak gerçekleştirmektir. Kalite politikamız, hizmetlerimizin çağdaş, güvenli, süratli ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine yönelik hedeflerimizi, müşteri beklentilerini göz önünde bulundurularak çalışanlarımızın katılımı ile belirlemek, kalitemizi sürekli iyileşecektir”dedi.

KURULUŞUMUZU GELECEĞE TAŞIYACAĞİZ

Ahmet Başat “Hızlı hizmetin kısa adresi olan PTT nin çağdaş ve köklü bir kuruluş olmasının halkımıza sunduğu hizmetlerin kalite ve çeşitliliği ile insanların yararını olacak her türlü çalışma ve etkinliklerin içerisinde olmasından kaynaklandığı kamuoyunca bilinmektedir. PTT nin hakkımıza hizmetine faks havale, On-Line Havale, Tele-Post, Efektif İşlemleri, e-telgraf,
www.ptt.gov.tr adresinden yapılabilen interaktif posta çeki hizmeti, Western Union hızlı para transferi, APS mektup,Filateli hizmeti, Bağ-Kur Genel Müdürlüğü arasında imzalan anlaşma gereğince Bağ-Kur pirim tahsilâtı ve emekli maaşı ödemeleri konutta teslim (65 yaş üstü yaşlılık, malullük, ölüm aylığı)ve sosyal yardım ödemeleri, Türk Telekom kablolu TV ve kablo net aboneliği, TTnet (ADSL) Hizmeti, Smile ADSL aboneliği, 23 adet banka ile yapılan kredi kartı borcu tahsilâtı,GSM ve telefon tahsilâtı, kontör ve arama kartı satışı, sigorta işlemleri,TCDD bilet satışı ve kolilerin daha ucuz ve süratli ve emniyetli bir şekilde gönderilmesi amacıyla koli kargo,VİP (Acele Kargo) kargo hizmeti ve kapıdan kapıya teslim hizmeti gibi teknolojik ve çağdaş hizmetlerimizin verildiği malumdur kuruluşumuzu geleceğe taşıyacağız”  dedi.

Bu haber 4302 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Teknoloji

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı Aşağı Mahmutlar'lı hemşerimiz Dr. Cebrail Taşkın Ağ Teknolojileri ve Telekomünikasyon adında bir kitap yayınladı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı. Sosyal ağ Facebook'ta 53 milyon kişinin oynadığı Farmville uygulamasına yasak geldi.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi