Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yeni Doktorlar Görevde

Yeni Doktorlar Görevde

Tarih 04 Ağustos 2008, 15:19 Editör PINAR YILMAZ

Sağlık hizmetleri kanunlarında yapılan değişiklikler neticesinde özel sağlık kuruluşların birbiri ardına açılması özellikle kamu hastanelerinden özel hastanelere geçme sürecini hızlandırmıştı

 

Doktorlara Astronomik Rakamlar Teklif Ediliyor

Sağlık hizmetleri kanunlarında yapılan değişiklikler neticesinde özel sağlık kuruluşların birbiri ardına açılması, özellikle kamu hastanelerinden özel hastanelere geçme sürecini hızlandırmıştı.Özel sağlık kuruluşlarının kadrolarını güçlendirmek ve oluşan rekabet ortamında ayakta kalabilmek için kamu doktorlarına astronomik rakamlar teklif etmesi kamu hastanelerini belli branşlarda zor durumda bırakıyor ve bu da vatandaşların verimli sağlık hizmeti almasını önlüyor.

 

YİH’DE DOKTOR SIKINTISI YOK

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bu sancılı dönemi en az kayıpla atlatan kuruluşların başında geliyor. Hastanenin bölgede ki konumunun önemi, Türkiye genelinde öncü ve örnek konumda olması ve Başhekim Acar ile hastane yönetiminin gayretleri sonucu bu zamana kadar birkaç branş dışında önemli bir sıkıntı yaşanmamıştı. Şimdilerde ise oluşabilecek sıkıntıların önünü önceden kesmek amacıyla yapılan girişimler sonucu hemen her branştan bir ya da birkaç uzman doktor hastane bünyesine dahil edildi.

 

YENİ DOKTORLAR GÖREVDE

Yeni gelen Uzman doktor ve diğer branş Uzmanları şöyle: Genel Cerrahi Uzmanları: Sahil Evcimen,Mustafa Boyabatlı, Göz Uzmanı:Emre Kamburoğlu, Cildiye Uzmanları:Yaşar Güler Durna,Esengül Kaya, Dahiliye Uzmanı:Coşkun Kaya, Fizik Tedavi Uzmanı:Turgut Kültür, Nöroloji Uzmanı:Bedriye Karabulut, Ortopedi Uzmanı:Fatih Üniver, Kardiyoloji Uzmanı:Harun Kılıç, Radyoloji Uzmanı:Abdullah Ediz, Plastik Cer.Uzmanı:A.Emre Koçman. Ayrıca birkaç uzman doktorunda yazılarının ulaştığı ve yakında göreve başlayacağı bildirildi.

Bu haber 6855 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN.Başı sürekli ağrıyanlar...

Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller

Zeytinyağı  Sağlık ve Polifenoller Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi