Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Modern bir Çerikli için

Modern bir Çerikli için

Tarih 05 Aralık 2008, 09:29 Editör PINAR YILMAZ

Çerikli belediye başkanı aday adayı Ercüment Başkaya düzenlendiği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.

Modern bir Çerikli için

Seçime kısa bir süre kala aday adayları da bir bir ortaya çıkıyor. AK Parti’den Çerikli belediye başkanı aday adayı Ercüment Başkaya düzenlendiği basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.

 

EKONOMİK VE ŞEHİRCİLİK PROBLEMLERİNİ ÇÖZMEK İÇİN

“Çerikli’nin öncelikle ekonomik ve şehircilik problemlerini çözmek için aday adayı oldum” diyen Ercüment Başkaya “Ülkemizin yeni bir seçim atmosferine girdiği bu süreçte her yönüyle en gelişmiş belde olarak Geleceğin Çeriklisi’nin kurulması çerçevesinde Kırıkkale ve Çerikli adına katkı sağlamak amacıyla Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum. Çerikli ve Çeriklileri her yönüyle tanıyan Çerikli’nin sorunlarını bilen ve Çerikli halkını çok seven bir kişi olarak Çerikli beldemize kalite ve değer katacak, verimli projelerimi uygulayabilmek için AK Parti yöneticileri ve AK Parti tabanı ile tüm Çerikli halkımdan tam destek alacağıma ve Çerikli’ye en iyi hizmeti sunacağıma inanıyorum. AK Partinin belediyecilik anlayışının temeli insanlara hizmet etmeye, insanları sevmeye ve üretken olmaya dayanmaktadır. Bu felsefenin bu yaklaşımın ve bu ışığın ülkemizle birlikte Kırıkkale’mizi ve Çerikli’mizi kuşatıp aydınlatarak 2009 yerel seçimlerinde beldemizde de çağdaş belediyeciliğin önünü açma hedefini gerçekleştirmek amacı ve kararlılığıyla Çerikli Belediye Başkanlığına talip oldum. Aynı zamanda ve her şeyden öncede; demokrasi kültürüne sahip, az kaynak ile çok iş yapabilen yetkiyi paylaşan Çerikli’nin gelişmesi için arayış içerisinde olan risk almaktan çekinmeyen ve hesap verirken şeffaf bir anlayışa sahip olan bir aday olarak halkımızın güvenini boşa çıkartmayacak, yepyeni bir dönemin başlatılmasının gerekli olduğunu biliyorum” dedi.  

 

MİSYONUMUZ HALKIN İHTİYAÇLARINI VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK

Belediye Başkanı aday adayı Başkaya “Bu yeni dönemde Çerikliler için en iyi çağdaş hizmetler sunulacak, sorunlar çözülecektir. Halkımızın değerlerinin yaşatıldığı, cadde ve sokakların tertemiz ve bakımlı olduğu, ekonomik canlılığın arttığı, kültürel ve siyasi atmosferin pozitif yönde geliştiği bu ve buna benzer daha nice güzelliklerin yaşandığı bir Çerikli’nin tüm Çeriklilerin özlemini çektikleri bir Çerikli olduğunun bilinciyle hareket ediyorum. Misyonumuz Halkın ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak, palanlı sağlıklı ve güvenli yapılaşma ve şehirleşmeyi sağlamaktır. Vizyonumuz ise Çerikli halkına hızlı, etkin ve kalite standartları yüksek belediye hizmetleri vermek. Katılımcı yönetim ve insan odaklı çalışarak sürekli gelişen ve örnek alınan istikrarlı bir belediye olmaktır” şeklinde konuştu.    

Ercüment Başkaya kimdir. 1972 yılında Herekli Köyü’nde doğdu. İlkokulu Herekli Köyü’nde orta ve Lise Tahsilini Kırıkkale’de yaptı. 1988 yılında liseyi bitirdikten sonra 1992 yılında Sağlık Meslek Lisesi Müfredat programından Sağlık memuru olarak mezun oldu. 1995 yılında Çerikli Sağlık Meslek Lisesi’nde göreve başladı. Çerikli 112 Acil Yardım İstasyonu’nda görev yaparken Belediye Başkanlığı için görevinden istifa etti. Evli ve 3 çocuk babası.

Bu haber 7699 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi